2777
2789
عنوان

داستان زندگی من از فروشندگی تا قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 17637 بازدید | 278 پست
خیلی خوشحال شوم بابت قبولت امیدوارم تو کل مراحل زندگی موفق باشی....من پشت کنکوریم الان روحیم خیلی خر ...

ممنونم عزیزدل💛

حقیقت ماجرا اینه کسی که بخواد با انگیزه ی روزانه ش درس بخونه به هیچ جایی نمیرسه یعنی ما نباید دنبال معجزه ای باشیم که باعث بشه یهو روزی ۱۱ ساعت بخونیم

رتبه برترهای کنکور به خاطر این موفق شدن که فارغ از حس و حال روزانه شون و انگیزه به طور مداوم درس میخوندن 

لازم نیست حتما ساعت مطالعه دو رقمی داشته باشی که زده بشی از درس خوندن... ولی با خودت بگو که ۲۱ روز من تمام تلاشم رو میکنم برای درس خوندن و این میشه یه عادت تو زندگیت

سعی کن به نتیجه و اینکه چی میشه و نکنه خراب کنم و ... هم فکر نکنی که باعث میشه روحیت خراب شه

بهترین هارو برات ارزو میکنم🫂

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول تا جوانی به کارت میاد از یه سنی به بعد هرچقدم پول داشته باشی دیگه حال بهت نمیده پزشکیم ک تا به پول برسی حداقل ده سال طول میکشه

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

پول تا جوانی به کارت میاد از یه سنی به بعد هرچقدم پول داشته باشی دیگه حال بهت نمیده پزشکیم ک تا به پ ...

کی حرف از پول زد حالا :/ 

شغلی که انتخاب میکنی باید بر اساس علاقه و توانایی باشه نه صرفا پول و مادیات

کی حرف از پول زد حالا :/ شغلی که انتخاب میکنی باید بر اساس علاقه و توانایی باشه نه صرفا پول و مادیات

تو میگی بخاطر پول میرفتی فروشندگی

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

تو میگی بخاطر پول میرفتی فروشندگی

الانم میگم برای گذروندن امورات زندگی باید پول داشت یا نه؟؟ ولی نمیشه که همه چی پول باشه 

خودت میفهمی چی میگی اصلا  

وای چقدر عااااااااالی بود این تاپیک 

افرین بهت عزیزم😍😍😍👏👏👏👏👏

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خانم دکتر موفق و دوست داشتتنی، من یک مادر هستم که دخترم کلاس یازدهمه و شبانه روزی در تلاشه که انشاله بتونه در رشته پزشکی قبول بشه. من و پدرش هم به سهم خودمون چیزی براش کم نمی زاریم. کلاس و معلم خصوصی و مدرسه تاپ لول رو براش مهیا کردیم. خودش هم پشتکارش خداروشکر عالیه، معدلش هم بالاست. 

امروز تاپیکتو تو گوگل که در مورد پزشکی تحقیق می کردم، پیدا کردم،

شما که منابع درسی محدود داشتین، لطفا بفرمایید:

1-  برای فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست کلاسای کدوم اساتید رو شرکت کردید مخصوصا در آلا یا سایر اموزش های انلاین؟

2- فرمودین برای هر درس تخصصی دو تا منبع داشتین، از کدوم منابع استفاده می کردین؟

درخواست دوستی دارم. ممنون میشم قبول کنید.

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
خانم دکتر موفق و دوست داشتتنی، من یک مادر هستم که دخترم کلاس یازدهمه و شبانه روزی در تلاشه که انشاله ...

سلام مادرمهربون امیدوارم حالتون خوب باشه❤️

من سال 98 کنکور دادم و هرکلاسی که تو گوگل ، آپارات و سایت های مختلف بود نگاه میکردم حتی پیش میومد برای یه مبحث پنج تا ویدیو مختلف میدیدم تا متوجه بشم 

ولی الان که تام لند و کلاسینو و ماز و... دبیرهای معروفی مثل حنیف(برای زیست) ، یحیوی(فیزیک ) فراهانی (شیمی) رو بورس هستن، پکیج و دوره هاشون رو بهتون پیشنهاد میکنم البته اگر از نظر مالی مشکلی ندارید 

البته دبیرهای معروف دیگه ای هم هستند که بنظرم بهتره ویدیو اموزشی هرکدوم رو از یه مبحث ببینه و باتدریس هرکدوم راحت تر بود ادامه بده حتما بهش یاداوری کنید دیدن ویدیو اموزشی بدون تست و تمرین مطلقا بی فایده هست و همچنین به خاطر تایم بالای ویدیو ها حواسش باشه وقتش هدر نره  

برای کتاب کمک درسی هم من هرچی بود و نبود رو میخوندم مثلا از کتابخونه یا دوستانم امانت میگرفتم کاری هم به سال انتشار و کتابش نداشتم ولی خیلی سبز رو بیشتر از بقیه منابع کار میکردم 

سه سطحی های قلمچی هم به عنوان منبع دوم کمک کننده هستن 

با آرزوهای بهترین ها برای گل دخترتون💛

سلام مادرمهربون امیدوارم حالتون خوب باشه❤️من سال 98 کنکور دادم و هرکلاسی که تو گوگل ، آپارات و سایت ...

سلام خانم دکتر خیلییی برات خوشحالم که به هدفت رسیدی

من یه سوال داشتم

من سال۴۰۳کنکور دادم رتبم شد۱۳۷۰۰ منطقه سه و الان دارم پرستاری آزاد کرج میخونم

پارسال هیچ هدفی نداشتم و فقط میگفتم یه کنکور بدم تموم شده اما خیلی درس می‌خوندم ولی توی کنکور اصلااا دهم و یازدهم و نزدم فقط دوازدهم و زدم

مثلا برای نهاییا من ۳دور کل کتابا رو قبل شروع امتحانات خوندم و کل دوره امتحانات شبا تا صبح بیدار بودم و بعد هر امتحان ۳ساعت می‌خوابیدم حتی ابم نمی‌خوردم که فقط بخونم

ولی الان دوست دارم پزشکی قبول شم خیییلی دلم میخواد پزشکی بیارم تصمیم گرفتم از بعد امتحانات ترم دانشگاه(اخریش۸تیره)شروع کنم به خوندن برای کنکور ولی خب تمام کتابامو دادم رفته همشوووو

به نظرت میتونم بخونم و قبول شم؟در ضمن از مهر به بعد دانشگاه هم باید برم 

خیلی دوست دارم پزشکی بیارم از ته قلبم می‌خوامش

و اینکه به نظرت کل تابستون فقط تخصصی بخونم یا نهایی هم بخونم؟!

ازمونای قلم چی و شرکت کنم کافیه؟مشاور بگیرم؟خیلی نگرانم که قبول نشم امسال می‌خوام تمام تلاشم رو بزارم که قبول شم وگرنه سالای بعد نمیتونم کنکور بدم 

به نظرت این مدت زمان(دقیقا یک سال)کافیه؟با توجه به اینکه هم یازدهم و هم دوازدهم باید نهایی بدم؟

سلام مادرمهربون امیدوارم حالتون خوب باشه❤️من سال 98 کنکور دادم و هرکلاسی که تو گوگل ، آپارات و سایت ...

عزیزم ممنون بابت توضیحاتت، زیست حنیف عظیمی بهتره یا دکتر فرهمند نیا؟؟

برای ریاضی کی رو پیشنهاد میدین؟؟

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
سلام خانم دکتر خیلییی برات خوشحالم که به هدفت رسیدیمن یه سوال داشتممن سال۴۰۳کنکور دادم رتبم شد۱۳۷۰۰ ...

سلام بانو 💙 قربون قلب مهربونت امیدوارم شماهم به تک تک خواسته های قشنگت برسی✨️🥰

اول از همه اصلا نگران این نباش که نکنه دیر شده باشه؟نکنه نشه؟نکنه وقتمو الکی هدر بدم‌ و ... 

اکثر دانشجوهای پزشکی بعد از چندسال کنکور دادن قبول شدن یا اینکه کلا لیسانس یه چیز دیگه خوندن و مجدد خوندن برای کنکور

اینطور که گفتی انگیزه و پشتکار خوبی هم داری مطمئن باش اگر مستمر بخونی میشه 

بهتره تابستون بیشتر برای تخصصی ها وقت بذاری

چون دروس عمومی رو میشه از بهمن جمع کرد 

مشاور هم بستگی به خودت داره ، اگر میتونی درست و حسابی برنامه ریزی کنی و لازم نیست کسی حتما نظارت داشته باشه رو کارهات که لازم نیست 

ببین مشکل اکثر شرکت کننده های کنکور کمبود زمان نیست ، استفاده نکردن درست از تایمشون هست 

اگر صد خودتو بذاری چرا نشه؟❤️