2777
2789
عنوان

داستان زندگی من از فروشندگی تا قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 17637 بازدید | 278 پست
ببخشید شما نهم بودین روزی چندساعت درس میخوندین ؟مدرسه نمونه قبول شدین ؟من از خودم بدم میاد چون انداز ...

حقیقت یادم نیست ولی خب معدل و نمره های قبل از دبیرستانم بالا بودن و خب نمونه دولتی شهرما اون موقع اصلا قبولیش سخت نبود اینو‌میگم‌نگران نباشی بابت کم کاری هایی که تا الان انجام دادی

ولی بهتره از الان کم کم شروع کنی که تو دبیرستان ساعت مطالعه بالایی داشته باشی

خیلی از همکلاسی های الان من میگفتن ما کلی تجدید می اوردیم راهنمایی و فلان ولی سه سال کنکور تمام تلاششونو کردن

کمالگرایی رو کنار بذار و از ساعت مطالعه پایین شروع کن

تنها چیزی که تو این راه کمکت میکنه استمرار بر درس خوندن هست

و سعی کن یه هدف جدی برای خودت پیدا کنی

صرفا نه به خاطر حرف اطرافیان!

اون وقته که زندگیت از این رو به اون رو میشه❤️

موفق باشی دخترگلی✨️🫂

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت یادم نیست ولی خب معدل و نمره های قبل از دبیرستانم بالا بودن و خب نمونه دولتی شهرما اون موقع اص ...

واقعا از زندگی کردن نا امید شدم  بخاطر پزشکی  پشت کنکور موندم  همه طرفه فشار رومه وضعیتم هم خوب نیست از لحاظ نه روحی نه جسمی. دیگه دارم به خودکشی فکر می کنم چون برا منم مثل تو  تموم زندگی بسته شده به قبولی دانشگاه و کنکور  خانوادم حمایت نمی کنن اقوام  مسخره می کنن.  واقعا الان که دارم اینو مینویسم گریم گرفته  میشه راهنماییم کنی لطفا

واقعا از زندگی کردن نا امید شدم بخاطر پزشکی پشت کنکور موندم همه طرفه فشار رومه وضعیتم هم خوب نیست ...

عزیزدلم میدونم الان تو وضعیت خوبی نیستی ولی باید تمام خودت رو بذاری برای تیر و اردیبهشت همه‌ی کنکوری ها ناامید میشن خسته میشن دلشون میخواد ول کنن همه چیز رو 

حتی همون رتبه یک کنکورشم اینطوری میشه

اصلا انگیزه و امید و اینارو بذار کنار چون نهایت تا چندروز میتونن کمک کنن 

مهم استمرار و پیوستگی در کار هست... 

لازم نیست با ساعت مطالعه نجومی شروعی کنی

کمالگرایی رو کنار بذار

و همچنین اصلا به نتیجه فکر نکن اینکه نکنه تلاش کنمو نشه و فلان...

فقط بخون و نتیجه شو بسپار به خدا

وقتمون که تموم شد و از حوزه زدیم بیرونهمه خوشحال و خندون و لبخند به لب بودن صدای یه دختری رو شنیدم م ...

سلام میشه یه راهنمایی بگیرم ازتون 

از چندتا مشاور پرسیدم میخوام نظر شمام بدونم..من دوازدهم تجربیم تا الان چون مدرسه میرفتم و بخاطر فوت پدرم خیلی خوب نخوندم 

میخوام یسال واسه دندون پشت بمونم

بنظرتون امسال چیارو بخونم ؟ خودم تو این فکرم که فقط نهایی یازدهم و دوازدهم خوب بدم در حد ۱۹.۵ به بالا سال بعد از تابستون بکوب بخونم

تروخدا کمکم کن خیلی شرایطم سخت بوده .. ولی حتی با اون شرایطم سعی کردم درس بخونم.. میدونم از الان چیزی که میخوام نمیشه .. تروخدا بگو چیکار کنم

سلام میشه یه راهنمایی بگیرم ازتون از چندتا مشاور پرسیدم میخوام نظر شمام بدونم..من دوازدهم تجربیم تا ...

سلام گلی 

از الان تا کنکور ۴۰۵ میرسی همه چیز رو بخونی 

بهتره از الان هم برای کنکور و نهایی های دوازدهم(همه ی درساش) وقت بذاری

خیلی خوشحال شوم بابت قبولت امیدوارم تو کل مراحل زندگی موفق باشی....من پشت کنکوریم الان روحیم خیلی خرابه استرس دارم چند روزه  خیلی کم میخونم نمیدونم چیکار کنم ساعت مطالعم بره بالا واقعا حالم خوب نیست دوماه دیگه کنکوره این دوماه خیلی فرصت طلایی هست....بنظرتون چطوری توی این دوماه استمرار داشته باشم و خوب بخونم؟......