2777
2789
عنوان

داستان زندگی من از فروشندگی تا قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 17636 بازدید | 278 پست
عزیزم ممنون بابت توضیحاتت، زیست حنیف عظیمی بهتره یا دکتر فرهمند نیا؟؟برای ریاضی کی رو پیشنهاد میدین؟ ...

خواهش می‌کنم🌷

هردو خوب هستن ، مهم این هست که دخترتون با تدریس کدوم راحت تر باشه 

تعریف معین کرمی رو برای ریاضی زیاد شنیدم و اکثر شاگرداشون راضی بودند

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛

چقدر قشنگ بودددد اشک تو چشمام جمع شد 

موفق باشی خانم دکتر😍

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنید

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

سلام عزیزم تاپیکت رو که خوندم خیلی ناراحت شدم از رفتار دوستت واقعا که بعضیا شعور ندارن 

ولی خیلی خوشم اومد ازت امیدوارم که دخترای منم مثل شما اینقدر عاقل و مهربون و موفق باشن

https://uupload.ir/view/fereydoun_asraei_-_azize_jan_(320)_hcej.mp3/ 

سلام 

من امسال کنکوریم و از تیر شروع کردم ولی الان یه هفته اس سردرگمم .یسری سوالا دارم که باید از تجربه دارش بپرسم.میشه درخواست دوستیمو قبول کنین؟  

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨