2777
2789
عنوان

کسی از خروس سردرمیاره

324 بازدید | 17 پست

اول سلام 

من چند ماه پیش دوتا جوجه گرفتم یکیش مرغه یکیش خروس..بعد ک یکم بزرگ شدن دیدم خروسه خوب راه نمیره اول گفتم مهم نیس بعد دیدم ن خیلی میشینه رفتم نگا کردم یه دسته موپیچیده بوده دور پاش پاشو عمیق زخم کرده وبریده بوده تا جایی ک تونسم اوردم موهارو قیچی کردم پماد و کرم زخم اینطور چیز زدم و پاشو چند روز بستم عوض کردم بعد ی مدت اوکی شده بود راه میرف خوب بعد چند روز دوباره دیدم پاش بیشتر بریده شده الا ب جایی رسیده ک فقط نیم بند انگشت مونده کامل قطع بشه قشنگ پنجه پاش اویزونه توروخدا بگین چیکارکنم دامپزشکی خیلی دوره از شهرمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🤕

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین مویی چیزی دورش تاب نخوره هنوز؟

دوتا چوب بستی بزار اینور اونورش با باند یا پارچه چیزی ببندش ک بتونه صاف نکه اش داره  بهش بتادین بزن عفونت نکنه  و پماد

اگ دیدی خیلی اذیت شد قطع اش کن از اونجا زنده میمونه