پایه سوم چهارم اگه یه بچه ای مثلا درساشو خوب نوشته شاگرد خوبیه حالا معلم براش مهرمیزنه مینویسه دوستت دارم و....خب برای شاگردی که تلاش نمیکنه شاید این رو ننویسه حالا این شاگرد خیلی ناراحت میشه؟یعنی پذیرای این هستن که نسبت به کارشون بازخورد و مهرتشویقی بگیرن یانه؟
وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
ممنون عزیزم میخوام از تجربیات استفاده کنم،بله شنیدم دخترا خیلی ناز وادا دارن😂،خدا رحم کنه،از یه طرف ...
جایزه بزار براشون . یه چند تا چیز کوچیک بگو مدیر بگیره . اونی که خوبه بهشون جایزه بده .این طوری تلاش بچه ها بیش تر میشه . حالا چه اخلاقی بزار یا درسی .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی این بازخورد معلم تو روحیه بچه تاثیر می گذاره پسر من امسال کلاس اول دانش آموز ممتازی بود و درس و مشق بسیار عالی بود ولی چون شلوغ تر بود تو کلاس معلم چک امتیاز رو همیشه به دانش آموز آروم کلاس می داد در صورتی که از پسر من ضعیف تر بود واین باعث شده بود هم پسرم استرس بگیر و هم همیشه می گفت من خوب نیستم پس چرا به من چک امتیاز نمی ده و معلم خیلی در حقش بدجنسی کرد تا آخر سال
خب من خیلی به این قضیه فکرمیکنم که ممکنه اون دانش آموز ناامید بشه تلاش نکنه یا مثلا بازخورد تقریبا خ ...
نه خب یه مواقعی واقعا لازمه تنبیه ،اما بعد تنبیه ک مثلا این صفحه چرا بلد نیستی ،وقتی یاد گرفت یه هدیه کوچیک بهش بده ،خیلیییی تاثیر داره اما همیشه اونی هم که ضعیفه از وضعیتش بگو مثلا امروز خیلی درست خوب بود اگر همین روال پیش بره ستاره میدم بهت و..
مثلا به دانش آموز ضعیف یه برچسب بده به درسخون دو تا
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
خیلی این بازخورد معلم تو روحیه بچه تاثیر می گذاره پسر من امسال کلاس اول دانش آموز ممتازی بود و درس و ...
کلاس اول که خیلی حساس تره،بخاطر همین دارم میپرسم یعنی سعی میکنم ریز به ریز فکرکنم بپرسم،حتی یه لبخند معلم میتونه مسیر بچه رو عوض کنه یا یه اخم الکی که بچه ها جدی میگیرنش
وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
کلاس اول که خیلی حساس تره،بخاطر همین دارم میپرسم یعنی سعی میکنم ریز به ریز فکرکنم بپرسم،حتی یه لبخند ...
دقیقا عزیزم پسر من الان می خواد دیکته بنویس استرس می گیره از بس معلم تو کلاس داد می زد در صورتی که می گم پسر من از ۳۰ تا دیکته همیشه بسیار عالی می گرفت ولی چون معلم همیشه داد می زده این استرسی شده
اینطوری عدالت نمیشه،دانش آموزی که تغییر میکنه مثل بچه ای که آروم تر میشه اتفاقا باید خیلی مورد توجه ...
دقیقا بعد حالا مثلا چی کار می کرد خیلی سوال داشته یا اینکه چون هوش زیادی داره سریع تکلیف انجام می داده از معلم سوال های خارج درسی می پرسیده معلمش واقعا افکار داعش رو داشت همه ناراضی بودن