2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ابتدایی دارین لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
دختر پسر نداره بچه ها حساسن با کوچکترین چیزا ناراحت میشن دقت میکنن به هر چیزی

درسته اما دخترا خیلی حساس ترن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
ممنون عزیزم میخوام از تجربیات استفاده کنم،بله شنیدم دخترا خیلی ناز وادا دارن😂،خدا رحم کنه،از یه طرف ...

جایزه بزار براشون . یه چند تا چیز کوچیک بگو مدیر بگیره . اونی که خوبه بهشون جایزه بده .این طوری تلاش بچه ها بیش تر میشه . حالا چه اخلاقی بزار یا درسی . 

اگر کلاست شلوغ بود اخلاقی . 

اگر درس مهم بود درسی . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی این بازخورد معلم تو روحیه بچه تاثیر می گذاره پسر من امسال کلاس اول دانش آموز ممتازی بود و درس و مشق بسیار عالی بود ولی چون شلوغ تر بود تو کلاس معلم چک امتیاز رو همیشه به دانش آموز آروم کلاس می داد در صورتی که از پسر من ضعیف تر بود واین باعث شده بود هم پسرم استرس بگیر و هم همیشه می گفت من خوب نیستم پس چرا به من چک امتیاز نمی ده و معلم خیلی در حقش بدجنسی کرد تا آخر سال 

جایزه بزار براشون . یه چند تا چیز کوچیک بگو مدیر بگیره . اونی که خوبه بهشون جایزه بده .این طوری تلاش ...

ممنون عزیزم❤️

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
خب من خیلی به این قضیه فکرمیکنم که ممکنه اون دانش آموز ناامید بشه تلاش نکنه یا مثلا بازخورد تقریبا خ ...

نه خب یه مواقعی واقعا لازمه تنبیه ،اما بعد تنبیه ک مثلا این صفحه چرا بلد نیستی ،وقتی یاد گرفت یه هدیه کوچیک بهش بده ،خیلیییی تاثیر داره اما همیشه اونی هم که ضعیفه از وضعیتش بگو مثلا امروز خیلی درست خوب بود اگر همین روال پیش بره ستاره میدم بهت و..

مثلا به دانش آموز ضعیف یه برچسب بده به درسخون دو تا 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خیلی این بازخورد معلم تو روحیه بچه تاثیر می گذاره پسر من امسال کلاس اول دانش آموز ممتازی بود و درس و ...

بعدم وسط سال دیگه آروم بود بازم معلم فقط همون یه دانش آموز آروم کلاس می دید فکر کن تمام چک امتیاز ها مال اون بود بقیه هیچی 

خیلی این بازخورد معلم تو روحیه بچه تاثیر می گذاره پسر من امسال کلاس اول دانش آموز ممتازی بود و درس و ...

کلاس اول که خیلی حساس تره،بخاطر همین دارم میپرسم یعنی سعی میکنم ریز به ریز فکرکنم بپرسم،حتی یه لبخند معلم میتونه مسیر  بچه رو عوض کنه یا یه اخم الکی که بچه ها جدی میگیرنش

بعدم وسط سال دیگه آروم بود بازم معلم فقط همون یه دانش آموز آروم کلاس می دید فکر کن تمام چک امتیاز ها ...

اینطوری عدالت نمیشه،دانش آموزی که تغییر میکنه مثل بچه ای که آروم تر میشه اتفاقا باید خیلی مورد توجه قرار بگیره تا نهادینه بشه درون بچه

کلاس اول که خیلی حساس تره،بخاطر همین دارم میپرسم یعنی سعی میکنم ریز به ریز فکرکنم بپرسم،حتی یه لبخند ...

دقیقا عزیزم پسر من الان می خواد دیکته بنویس استرس می گیره از بس معلم تو کلاس داد می زد در صورتی که می گم پسر من از ۳۰ تا دیکته همیشه بسیار عالی می گرفت ولی چون معلم همیشه داد می زده این استرسی شده 

تو کلاس پسر من همه ۵ ، ۶ سال هستن یه جلسه به دو تا دختر پیکسل داده بودن به پسرا نهپسرا چقدرررر ناراح ...

آخی🥲بچه ها واقعا حساس هستن ماها باید انقدر فکرکنیم تابهترین کار رو پیش ببریم

دقیقا عزیزم پسر من الان می خواد دیکته بنویس استرس می گیره از بس معلم تو کلاس داد می زد در صورتی که م ...

کلا ذهنش رو از اون معلم پاک کنید همش بهش امیدواری بدین که یه معلم خوب و مهربون سال بعد داره 

اینطوری عدالت نمیشه،دانش آموزی که تغییر میکنه مثل بچه ای که آروم تر میشه اتفاقا باید خیلی مورد توجه ...

دقیقا بعد حالا مثلا چی کار می کرد خیلی سوال داشته یا اینکه چون هوش زیادی داره سریع تکلیف انجام می داده از معلم سوال های خارج درسی می پرسیده معلمش واقعا افکار داعش رو داشت همه ناراضی بودن 

آخی🥲بچه ها واقعا حساس هستن ماها باید انقدر فکرکنیم تابهترین کار رو پیش ببریم

بله همینطوره

سالهای ابتدایی بچه ها خیلی تو مدرسه حساس و آسیب پذیرن

انقدر معلم ها بودن که زده شدن از درس و مدرسه بخاطر رفتار مدیر و معلم 

دمتون گرم که براتون مهمه سلامت روان بچه ها خیر ببینید خدا ازتون راضی باشه

کلا ذهنش رو از اون معلم پاک کنید همش بهش امیدواری بدین که یه معلم خوب و مهربون سال بعد داره

من کلا مدرسه رو عوض کردم با این که غیرانتفاعی بود واقعا افکار دهه ۶۰ و ۵۰ داشتن کادر مدرسه منم نا آگاه نمی دونستم