2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ابتدایی دارین لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
دقیقا بعد حالا مثلا چی کار می کرد خیلی سوال داشته یا اینکه چون هوش زیادی داره سریع تکلیف انجام می دا ...

ان شاالله امسال یه معلم خوب براش میاد،چون بچه هایی که فرز هستن پتانسیل بالاتری دارن معلم برای بچه ای که زود کار انجام میده باید یه کار متفاوت  ویه ایده هم داشته باشه براش که بچه از حوصله خارج نشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
ان شاالله امسال یه معلم خوب براش میاد،چون بچه هایی که فرز هستن پتانسیل بالاتری دارن معلم برای بچه ای ...

دقیقا خدا  معلم های خوب و مهربانی مثل شما رو بیشتر کنه انشاالله که سواد با بچه کار کردن رو داشته باشن 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همینطورهسالهای ابتدایی بچه ها خیلی تو مدرسه حساس و آسیب پذیرنانقدر معلم ها بودن که زده شدن از در ...

سلامت باشی عزیزم ان شاالله خیر فرزندتو ببینی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
دقیقا خدا معلم های خوب و مهربانی مثل شما رو بیشتر کنه انشاالله که سواد با بچه کار کردن رو داشته باش ...

ممنون عزیزم،ان شاالله فرزند شما هم یه آینده درخشان داره❤️❤️

آره بازخورد نوشتن رو واقعا سخت کردن،پس به نظرشما اگه قرار باشه مهر بزنم برای همه بزنم درسته؟برای یکی ...

سلام خوبین پرش تو خواب اون خوب شده..ام ار ای با تزریق دادید شما؟ خواهش میکنم جواب بدید

♥️😍♥️
سلام خوبین پرش تو خواب اون خوب شده..ام ار ای با تزریق دادید شما؟ خواهش میکنم جواب بدید

سلام نگران نباشید الان خیلیا دچار این پرش ها شدن این پرش ها مشکلی نداره وعادی شده دیگه برام کمتر شده اما دیگه برام اهمیتی نداره،بله دادم مشکلی نبود خداروشکر

سلام نگران نباشید الان خیلیا دچار این پرش ها شدن این پرش ها مشکلی نداره وعادی شده دیگه برام کمتر شده ...

شما ام ار ای با تزریق دادید؟؟ دکتر بهتون گفت بده....من ام ار ای بدون تزریق دادم سالم بود..بعد میگم نکنه علایم ام اس

♥️😍♥️