2777
2789

پایه سوم چهارم اگه یه بچه ای مثلا درساشو خوب نوشته شاگرد خوبیه حالا معلم براش مهرمیزنه مینویسه دوستت دارم و....خب برای شاگردی که تلاش نمیکنه شاید این رو ننویسه حالا این شاگرد خیلی ناراحت میشه؟یعنی پذیرای این هستن که نسبت به کارشون بازخورد و مهرتشویقی بگیرن یانه؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

به نظر من اول باید از بچه تقدیر کرد بعد این شکلی تنبیهش کرد چون سر خورده میشه اما اگه باهاش کار بشه وقت گذاشته بشه خیلی خوب عمل میکنه من دانش آموزش داشتم حتی نمیتونست حرف بزنه اما با تکرار و تمرین با اعتمادبنفس با هزاران ترفند با کلاس هماهنگ شد

به نظر من اول باید از بچه تقدیر کرد بعد این شکلی تنبیهش کرد چون سر خورده میشه اما اگه باهاش کار بشه ...

بله صددرصد،بچه ها بازخورد هایی که میدادین رو باهم مقایسه میکردن؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه واسم پیش نیومده چون همیشه نمراتم از ابتدایی بالا بود خیلی ازین شکلکا گرفتم ،اما یکی از دوستام ضعیف بود و معلم هم شکلک و شعر و.. بهش نمی‌داد و همیشه تنبیه میشد و میزد تو سرش ،با این جهت ک این اتفاق واسه خودم نمیوفتاد، اما هرموقع نگا میکردم من بجای اون ناراحت میشدم 🙃

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

منکه واسم پیش نیومده چون همیشه نمراتم از ابتدایی بالا بود خیلی ازین شکلکا گرفتم ،اما یکی از دوستام ض ...

خب من خیلی به این قضیه فکرمیکنم که ممکنه اون دانش آموز ناامید بشه تلاش نکنه یا مثلا بازخورد تقریبا خوبی بگیره دیگه فکرکنه کارش خیلی عالیه ودرهمون سطح بمونه

بله صددرصد،بچه ها بازخورد هایی که میدادین رو باهم مقایسه میکردن؟

آره خیلی دقت میکنن حتی به اینکه مثلا من ب کدوم لبخند زدم ب کدوم نزدم مخصوصا دخترااا اما سعی کردم مهر بگیرم چون هر صفحه ریاضی رو باید بازخورد زد مثلا من مینوشتم آفرین و فلان اما بهتر از این هم میتونی باشی فقط نمینوشتم دقت کن

طبق تجربه من نه .

به تلاششون نگاه نمیکنن . مخصوصا دخترا . من براشون ستاره میزدم . بعد یک روز یکی از مادر ها اومد گفت دخترم از دیروز تا الان داره گریه میکنه میگه دوستم ۱۹ تا ستاره داره من ۱۸ تا .حالا من و مادرش کلی توضیح دادیم براش که اون یدونه حالا خیلی خوب بیش تر داره و ... اخر مجبور شدم الکی یدونه ستاره بهش بدم .

دوست دارم و اینا رو ننویس یا مینویسی یکسان باشه .

مقلا برای یکی ننویس گلم برای یکی عزیزم مقایسه میکنن . 

آره خیلی دقت میکنن حتی به اینکه مثلا من ب کدوم لبخند زدم ب کدوم نزدم مخصوصا دخترااا اما سعی کردم مهر ...

آره بازخورد نوشتن رو واقعا سخت کردن،پس به نظرشما اگه قرار باشه مهر بزنم برای همه بزنم درسته؟برای یکی نزنم ناراحت میشه؟پس باید یه مهربگیرم مثلا خدا قوت و...بقیش رو بنویسم؟

خب من خیلی به این قضیه فکرمیکنم که ممکنه اون دانش آموز ناامید بشه تلاش نکنه یا مثلا بازخورد تقریبا خ ...

بهداینم فکر کن که اگر با درس ضعیف هی تشویقی بکیر و همون مهری که برای شاگرد زرنگ بزنه برای کسی که ضعیفه بزنه دیگه اون شاگرد ضعیف تلاشی نمیکنه ....دختر خودم برای اون مهر خیلی تلاش میکرد و وقتی خانمشون قراربود جایزه بده یا مهر تشویقی بزنه تلاشش چند برابر میکرد 

آره بازخورد نوشتن رو واقعا سخت کردن،پس به نظرشما اگه قرار باشه مهر بزنم برای همه بزنم درسته؟برای یکی ...

آره خوبه یکسان باشه خیلی بهتره بقیش رو خودت بنویس مثلا پسرگلم بهتر از این میتونستی باشی دیگ اذیت نمیشی خودت هم چون اونموقع خانواده ها هم بدتر بچه هان

طبق تجربه من نه .به تلاششون نگاه نمیکنن . مخصوصا دخترا . من براشون ستاره میزدم . بعد یک روز یکی از م ...

ممنون عزیزم میخوام از تجربیات استفاده کنم،بله شنیدم دخترا خیلی ناز وادا دارن😂،خدا رحم کنه،از یه طرف هم اون دانش آموزی که عالی هست رو چیکار کنم مثلا دلم میخواد برای اون یه مهر ویژه بزنم اما بقیه رو چیکار کنم🥲

بهداینم فکر کن که اگر با درس ضعیف هی تشویقی بکیر و همون مهری که برای شاگرد زرنگ بزنه برای کسی که ضعی ...

بله اتفاقا به این هم فکرمیکنم و برعکسش که دانش آموز عالی مستحق گرفتن جمله یا مهر و...ویژه تری هست،اماامان از مقایسه دیگه فعلا باید تجربیات رو بخونم واقعا کمک کننده اس