2777
2789
خواستگاریهجنایت که نیستفوقش میبینی بدرد هم نمیخورینبه هرحال آخر این رابطه باید مشخص بشه اگه میتونی ه ...

اگه حرفاش دروغ باشه ک تا اخر عمر خواهرام منو مسخره میکنن

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎
اگه حرفاش دروغ باشه ک تا اخر عمر خواهرام منو مسخره میکنن

خب میخوای چیکار کنی؟

برو محله شون تحقیق کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته رفتم خارج منتظرم از خارج بیاد🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

اون رفته خارج

همسایه هاشون که نرفتن

تحقیق یعنی اونا خبر نداشته باشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
حالا چرا بهت فشار اومده شما

از نظر تربیتی هم مثل اینکه مادرتون کوتاهی کرده، من طبق رشته و شغلم براتون درمان ارایه کردم، امیدوارم در سالهای اینده ب دور تربیت و خاطرات بچگی و خونوادگیتون انسان با شخصیت و مبادی آدابی بشین، در پناه حق ,

از نظر تربیتی هم مثل اینکه مادرتون کوتاهی کرده، من طبق رشته و شغلم براتون درمان ارایه کردم، امیدوارم ...

چرا بهت فشار میاد برات خوب نیست اصلا این تاپیک به تو چه ربطی داره اومدی دخالت و فوضولی سرت تو زندگی خودت باشه و تا نظر ازت نخواستن حرفی نزن فوضول

چرا بهت فشار میاد برات خوب نیست اصلا این تاپیک به تو چه ربطی داره اومدی دخالت و فوضولی سرت تو زندگی ...

باتوجه به تربیت خونوادگیتون از توهین های این پست ناراحت نمیشم، فقط در مورد به تو چه ای که فرمودین ی خواهش دارم هروقت وضع حمل کردین تگم کنین تا ۹ ماه آینده بنده تو نی نی سایت نمیام چون استرس براتون خوب نیست امیدوارم ب سلامتی  ی زایمان خوب و بی دردسر رو تجربه کنین، من رفتم هروقت زاییدن ریپلایم کنین سپاس