2777
2789
خدایش دروغگو نیستید زندگی خراب کن چی پس این همه زندانی مهریه چی هست خیانت ها چی درصد خیانت زن ها بیش ...

جناب دیدن ویژگی خانومهای نزدیک بهتون مثل خواهر دختر دایی و عمه خاله و مادر گرامیتون رو ناخودآگاهتون تاثیر گذاشته پاکسازیو مدیتیشن برای درمانتون عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهبعد شخصیت ی دختر دروغگو چجوری هست

ببین اگه فکر میکنی دروغ میگه باهات ازدواج میکنه بگو میخوای بری خواستگاریش ببین عکس العملش چیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
جناب دیدن ویژگی خانومهای نزدیک بهتون مثل خواهر دختر دایی و عمه خاله و مادر گرامیتون رو ناخودآگاهتون ...

😂😂😂عالی بود

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نمونه حرفاشو بگو تا بگیم لاف میزنن یا حقیقته کلی می‌پرسی هر سوالات جوابش هزار شاخه داره

وضع مالیشون میگه معمولیه

بعد میگه بابام برای تولدم بنزs۵۰۰ خریده

هی میگم عکسشو بفرست هی بهونه میاره

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎
باشه خیانت دو عامل هست قبول مهریه چی یک طرفه هست

حق طلاق و خروج از کشور چی؟؟ مهریه درقبال اونه

دو طرفه ست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
وضع مالیشون میگه معمولیهبعد میگه بابام برای تولدم بنزs۵۰۰ خریدههی میگم عکسشو بفرست هی بهونه میاره

جونمونو بالا آوردی تا بگی

کاری‌نداره که بگو یبار با ماشینت بیا دنبالم بریم فلان جا

وضع مالیشون میگه معمولیهبعد میگه بابام برای تولدم بنزs۵۰۰ خریدههی میگم عکسشو بفرست هی بهونه میاره

خب دیگه چی میخای 

دختری که باباش برا تولدش بنز خریده 

جار نمیزنه 

این صد در صد دروغگوئه

از اون درپغگوهلی پررو