از ماه ها قبل واسش چند تا کتاب در مورد پوشک گرفتم و خیلی عادی میخوندیم ، کارتون های با محتوای potty training میذاشتم ببینه ، یکسری نشونه ها که توی نت میتونی سرچ کنی هست باید ببینی بچه آمادگی داره یا نه
اگه آماده هست دو هفته قبل شروع کردیم هربار که میخواستیم بریم دستشویی تو خونه با صدای بلند میگفتیم تو دلم یه احساسی دارم انگار داره جیش میاد ، انگار پی پی میاد بعد میرفتیم دستشویی و میومدیم باز میگفتیم آخیش راحت شدم ، روزی چتد بار اینارو میگفتیم
زمانی که پوشک رو در میاری دیگه باید بدونی هیییچ عقب گردی نداره ، اصلا دیگه نباید پوشک ببندی
میتونی شور.ت آموزشی پاش کنی ، من خیلی راحت گرفتم فقط محیط دستشویی رو جذاب کردم تو وانش ماهی پلاستیکی اینا ریختم و سه روز تایم طولانی تو دستشویی بودیم هربار جیش میکردم میگفتم دیدی قبلش چه احساسی داشتی؟ این یعنی جیش میاد ، هربار پی پی کرد گفتم خودت سیفون بزن و باهاشون بای بای کن که برن پیش مامان باباشون
اصدا استیکر و برچسب ندادم که فکر کنه کار خاصیه ، یه کار عادی که هنه آدما انجام میدن
تو خونه که جیش میکرد دعواش نمیکردیم فقط جدی میگفتم پسرم جای جیش توی دستشوییه بدون اخم و لبخند
خداروشکر موفقیت آمیز بود سر یک هفته کامل راه افتاد