2777
2789
عنوان

چ سنی بچتونو از پوشک و شیر گرفتین

80 بازدید | 14 پست

چ سنی دیگه پوشک نکردین

و دیگه شیشه شیر ندادین؟

راحت بود یا سخت

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱سالو۸ماه داشت از شیر گرفتم دوسالگی از پوشک

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

۲۰ هفته از شیر ۲۲ هفته از پوشک گرفتم تو دوتاشم خودش پایه بود سر یه هفته خلاص شدیم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
2سال شیر، بعد اون هم پوشکشیر راحت تر بود، پوشک واقعاسخت بودتوصیه میکنم 2سال نیم به بعدشروع کنید

من دارم از پوشک میگیرم

فقط بیرون رفتنی میبندم 

نمیدونم بیرون رو چکار کنم 

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

دوسالگی از شیر گرفتم ۳۰ ماهگی از پوشک هر دو راحت بود چون قبلش کلی آماده اش،کرده بودم

میشه در مورد از پوشک گرفتن راهنماییم کنی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

تا 2سال کامل شیرخشک خورد

1سالو9 ماهگی برای دندان پاش خیلی سوخته بود دیگه پوشکشو باز گذاشتم یک روز که خوب شه، میبردمش سرویس هر یک  ربعی

دیدم همکاری میکنه دیگه پوشکش نکردم. براش شو  رت آموزشی گرفتم هر نیم ساعتم میبردمش سرویس. خوب بود زیاد اذیتم نکرد. چون کوچیک بود همکاری می‌کرد،یعنی لج کنه و از عمد تو خونه دیش کنه و نیاد سرویس این خبر ها نبود 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

شبا هم به بچه هاتون پوشک نمیبستین

چرا

اول فقط روزها باز میذاشتم

بعد شب رو شروع کردم وقتی که دیدم دیگه پوشکش شب ها هم خشکه

تقریبا 2،3ماه بعد از، از پوشک گرفتن روز بود

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

میشه در مورد از پوشک گرفتن راهنماییم کنی

از ماه ها قبل واسش چند تا کتاب در مورد پوشک گرفتم و خیلی عادی میخوندیم ، کارتون های با محتوای potty training میذاشتم ببینه ، یکسری نشونه ها که توی نت میتونی سرچ کنی هست باید ببینی بچه آمادگی داره یا نه 

اگه آماده هست دو هفته قبل شروع کردیم هربار که میخواستیم بریم دستشویی تو خونه با صدای بلند میگفتیم تو دلم یه احساسی دارم انگار داره جیش میاد ، انگار پی پی میاد بعد میرفتیم دستشویی و میومدیم باز میگفتیم آخیش راحت شدم ، روزی چتد بار اینارو میگفتیم 

زمانی که پوشک رو در میاری دیگه باید بدونی هیییچ عقب گردی نداره ، اصلا دیگه نباید پوشک ببندی 

میتونی شور.ت آموزشی پاش کنی ، من خیلی راحت گرفتم فقط محیط دستشویی رو جذاب کردم تو وانش ماهی پلاستیکی اینا ریختم و سه روز تایم طولانی تو دستشویی بودیم هربار جیش میکردم میگفتم دیدی قبلش چه احساسی داشتی؟ این یعنی جیش میاد ، هربار پی پی کرد گفتم خودت سیفون بزن و باهاشون بای بای کن که برن پیش مامان باباشون 

اصدا استیکر و برچسب ندادم که فکر کنه کار خاصیه ، یه کار عادی که هنه آدما انجام میدن 

تو خونه که جیش میکرد دعواش نمیکردیم فقط جدی میگفتم پسرم جای جیش توی دستشوییه بدون اخم و لبخند 

خداروشکر موفقیت آمیز بود سر یک هفته کامل راه افتاد 

از ماه ها قبل واسش چند تا کتاب در مورد پوشک گرفتم و خیلی عادی میخوندیم ، کارتون های با محتوای potty ...

خداروشکر ،خدا براتون حفظش کنه.

ممنونم وقت گذاشتین 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...