2777
2789
عنوان

شوهره بی مسولیت وپدربیخیال

522 بازدید | 23 پست

دوستان شوهره من نه برای من شوهرخوبی شد ونه برای بچه هام پدرخوبی 

تااین سن که رسیده ۴۹همه جورکاراکرده خلاف و کشیدن مواد و......

حتی زندان هم رفته ...

خلاصه الان پسرم ۲۲سالشه و

چندروزه ک متوجه شدم گل میکشه همون مواده مخدری که نوجوانان وجوانان گرفتارش شدن البته همه نه

لایک نکنید                      

انقدم بی منطقه که نمیتونم بهش بگم تا با پسرم حرف بزنه ومراقبش باشه چون یامیزنتش با ازخانه بیرونش میکنه ویا منو میزنه ک تقصیره توعه 

برای همین فعلا بادخترم که ۲۳سالشه ونامزدهم هست درمیون گذاشتم تا باهاش حرف بزنیم

لایک نکنید                      

بجز بردن پسرم به مشاوره که اصلااا نمیاد ب شدت عصبی و پرخاشگر شده

چ راه دیگه یی دارین؟؟؟؟ کمکم کنین لطفاالهی

هیچ پدرومادری بافرزند ناصالح امتحان نشه خیلی سخته خیلی خیلی زیاد

لایک نکنید                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چه سخت، با پسرت صحبت کن ،زندگی و آخر و عاقب پدرشو ببینه تا دیر نشده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

واقعا فرزند ناصالح داشتن امتحان سختیه گاهی پدرمادر تمام تلاششونو میکنن اخر کار بچه ناخلفه و هزار دردسر میتراشه .والا من راهی جز مشاور به ذهنم نمیرسه اگه دخترت بتونه‌با پسرت دوستانه صحبت کنه خیلی خوبه راضیش کنین ببرینش مشاور

بجز بردن پسرم به مشاوره که اصلااا نمیاد ب شدت عصبی و پرخاشگر شدهچ راه دیگه یی دارین؟؟؟؟ کمکم کنین لط ...

ما  زنان مظلوم با این شوهراشون هم خودمون قربانی شدیم ، هم بچه هامون هیچ پناهی هم نداریم خدا کمکت کنه ،با پسرت دوست بشو ،محبت کن ،کم‌کم بهش نزدیک شو ببین دردش چیه گر چه این بچه های امروز اصلا منطق ندارن مثل مسر خودم 

وای عزیزم چه سخت، با پسرت صحبت کن ،زندگی و آخر و عاقب پدرشو ببینه تا دیر نشده

اصلا نمیزاره دهنمو باز کنم میگه ازاتاقم برو بیرون  میترسم بخودش چاقویی چیزی بزنه آخه هرچی چاقو داشت قایم کرده بودم هردفعه دوستاش بهش میدن 

لایک نکنید                      
واقعا فرزند ناصالح داشتن امتحان سختیه گاهی پدرمادر تمام تلاششونو میکنن اخر کار بچه ناخلفه و هزار درد ...

تاباهم حرف میزنن دعواشون میشه میگم که گل مغزشو بهم ریخته  

لایک نکنید                      
اصلا نمیزاره دهنمو باز کنم میگه ازاتاقم برو بیرون میترسم بخودش چاقویی چیزی بزنه آخه هرچی چاقو داشت ...

چی بگم‌حق داری پسرا تو سن باید یه پدر مقتدر بالا سرشون باشه حساب ببرن ازش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ما زنان مظلوم با این شوهراشون هم خودمون قربانی شدیم ، هم بچه هامون هیچ پناهی هم نداریم خدا کمکت کنه ...

خداازدهنت بشنوه وکمک همه ی جوونامون کنه راه خوبیه ازامشب تصمیم گرفتم فقط محبتش کنم 

لایک نکنید