2777
2789
عنوان

شوهره بی مسولیت وپدربیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 23 پست
چی بگم‌حق داری پسرا تو سن باید یه پدر مقتدر بالا سرشون باشه حساب ببرن ازش

دقیقااا لطفا ازته قلبت ب این مادر نگران دعاااا کن ازت خواهش میکنم به همه ی مادرای دل نگران ازاینده جووناشون    

لایک نکنید                      
جایی نمیره سر کار /داداشم از وقتی رفته سر کار خیلی بهتر و آرومتر شده کلا هرچی میگی یاد داداشم میفتم

چرااتفاقا اصلا از کارش نمیمونه ولی یه هفته تعطیلات دادن بهش بخاطر شهریور کلی قسط دندوناش کامپوزیت کرده بود وداد مبل و اینا برای خونمون خریده بود بچه کاری هم هس ولی ب شدت رفیق باز رفیقاشم درست وحسابی باشن نمیسوختم

داداشت چند سالشه واینکه خدای نکرده جیزی مصرف نمی‌کرد که

لایک نکنید                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا لطفا ازته قلبت ب این مادر نگران دعاااا کن ازت خواهش میکنم به همه ی مادرای دل نگران ازاینده ج ...

انشالله عزیزم از یه راهی که فکرشو نمیکنی خدا دستت و بگیره،پسرت خودش عاقل بشه قدر زندگیو جوونی شو بدونه،من که خودم بچه ی بزرگ دارم درکت میکنم، تا بچه ها کوچیکن آدم یه دغدغه داره بززگ‌میشن هزار و یک دغدغه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
انشالله عزیزم از یه راهی که فکرشو نمیکنی خدا دستت و بگیره،پسرت خودش عاقل بشه قدر زندگیو جوونی شو بدو ...

درسته واقعانم یادم‌میاد قدیما پیش همسایه که جلوی درمیشستیم وبچه هام شلوغ میکردن  میگفتم کاش بزرگ میشدن راحت میشدم میگفتن هرچقدر بزرگ تر بشن دردسراشونم بزرگتر میشه چقدر راست میگفتن 

لایک نکنید                      
چرااتفاقا اصلا از کارش نمیمونه ولی یه هفته تعطیلات دادن بهش بخاطر شهریور کلی قسط دندوناش کامپوزیت کر ...

داداشم الان ۲۴سالشه چرا مصرف میکرد الانم مصرف میکنه ولی داداش من هر روز داداگاه داشت بابام پول دیه میداد چندین بار الان جنگو دعواش کمتر شده ولی میدونی چیه ما دیگه با این قضیه کنار اومدیم ما از ۱۳سالگی داداشم درگیرش بودیم الان دیگه برامون عادی شده فقط گاهی باهاش صحبت میکنیم که نکش و این چیزا گاهی کمتر میکشه گاهی تصمیم به ترک میگیره ولی هنوز موفق نشده و اینم بگم دوس دخترای زیادی داره بهش میگیم زن بگیر میگه من آدم متعهدی نیستم تا مسئولیت پذیر نشم نمیگیرم

درسته واقعانم یادم‌میاد قدیما پیش همسایه که جلوی درمیشستیم وبچه هام شلوغ میکردن میگفتم کاش بزرگ میش ...

من گاهی از بزرگ شدن پسرم میترسم نه که داداشمو دیدم چقدر پدر مادرم و ما بچه ها اذیت شدیم از بزرگ شدن پسر خودمم میترسم

داداشم الان ۲۴سالشه چرا مصرف میکرد الانم مصرف میکنه ولی داداش من هر روز داداگاه داشت بابام پول دیه م ...

انشالله خدا به همه جوونامون رحم کنه 

خیلی خوب حال مادرتو درک میکنم. پسر منم دبیرستان ک بود داعم دعوا می‌کرد ماهم‌ یبار دیه دادیم الانم چاقو داره هنوزم میترسم که دعوا کنه قبلا مشروب می‌خورد متننفرمیشدم ولی الان آرزو میکنم کاش مشروب  بخوره مست کنه ولی دعوا و مواد نهههه 

لایک نکنید                      
داداشم الان ۲۴سالشه چرا مصرف میکرد الانم مصرف میکنه ولی داداش من هر روز داداگاه داشت بابام پول دیه م ...

همنیکه تواین سن میگه فعلا نمیتونم زن بگیرم این نشون میده عاقله و زوده براش زن 

لایک نکنید                      
من گاهی از بزرگ شدن پسرم میترسم نه که داداشمو دیدم چقدر پدر مادرم و ما بچه ها اذیت شدیم از بزرگ شدن ...

حق داری ولی "اگه تاکید میکنم" اگه شوهرت پدر خوبیه نگران نباش ونترس

لایک نکنید