2777
2789
عنوان

من چیکار کنم برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
این عشق نیست این بازی بازندگی آدماس این گناه کبیرس این هوسه این نقشه ی شیطانه

البته منم عشق قبلیم با احساسم بازی کرد رفت ازدواج کرد وقتی فهمیدم قیدش رو زدم اما هیچ وقت اون زنش رو که می دونست من عاشق اون شخص هستم و گذاشت بشکنم و با عشقم ازدواج کرد رو هیچ وقت حلال نمی کنم،، چون روی عشق من هم زندگی ساختند می دونم زندگی شون دوامي نداره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

البته منم عشق قبلیم با احساسم بازی کرد رفت ازدواج کرد وقتی فهمیدم قیدش رو زدم اما هیچ وقت اون زنش رو ...

شما شخصی که مناسب شمانبود رو نخواستین ودیگه مهم نباشه باکی رفت وباکی موند فراموشی ادم اشتباه لطفیست درحق خودتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شخصی که مناسب شمانبود رو نخواستین ودیگه مهم نباشه باکی رفت وباکی موند فراموشی ادم اشتباه لطفیست ...

اگر بدونید با ازدواج اون دوتا زندگیم به چه آتیشی کشیده شد.. 

بعد من حلال کنم اون قسمت های سوخته زندگیم درست میشه؟ 

اون آبرویی که اون هم جنس بی رحم از من برد، برگردونده میشه؟ 

اگر آب ریخته شده رو میشه برگردوند بگید چطوری برگردونم؟ آبی که اون هم جنس ریخت 

شما شخصی که مناسب شمانبود رو نخواستین ودیگه مهم نباشه باکی رفت وباکی موند فراموشی ادم اشتباه لطفیست ...

عزیز جان شما چطور می دونید من نخواستمش؟ دارم میگم عاشقش بودم

و چطور می دونید مناسب هم نبودیم؟ شما تا الان با کسی که احضار شیاطین می کنه در ارتباط بودید منظورم بدونید؟ 

اگر بدونید با ازدواج اون دوتا زندگیم به چه آتیشی کشیده شد.. بعد من حلال کنم اون قسمت های سوخته زندگی ...

نمیگم حلال کنید میگم فراموش کنید خدابهترین انتقام گیرندس به خدااعتمادکنین عزت وذلت دست خداست بنده کی باشه که بخواد آبروی کسی رو ببره

نمیگم حلال کنید میگم فراموش کنید خدابهترین انتقام گیرندس به خدااعتمادکنین عزت وذلت دست خداست بنده کی ...

فراموش کنم، حالا فوقش میگیم فراموش کردم، کی میاد قسمت های به آتیش کشیده و سوخته زندگیم رو جبران می کنه؟ 

کی میاد عمر و جوانی هدر رفته من رو جبران می کنه؟ 

درارتباط نبودم ونخواهم بود

خب اون زن جزو همون افراد بود، که بلدند چطور عشق دزدی کنند و بعد خودشون رو برای همسری که دزدیدند معصوم جلوه بدند 

ازاین به یعده زندگیتون رو میخوایین فدای گذشته کنین؟

اول من از شما سوال می پرسم 

فرض کنید یک باغ دارید که همین باغ کل سرمایه تون هست و کلی بهش رسیدید و براش زحمت کشیدید حالا ثمر داده، یکی میاد باغ تون رو به آتیش می کشه و بعد توی خاک باغ تون هم اسیدی می ریزه که هیچ وقت قابل برداشت نشه و چون کل سرمایه تون بوده به جز این باغ هیچ سرمایه ای ندارید 

واقعا دچار درماندگی آموخته شده نمیشید؟