2777
2789
عنوان

من چیکار کنم برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
اول من از شما سوال می پرسم فرض کنید یک باغ دارید که همین باغ کل سرمایه تون هست و کلی بهش رسیدید و بر ...

اگه زمین باغ به نام من باشه حتماراه حلی برای دوباره کاشت وبرداشت هست بازم میشه امیدواربود دل ایشون اگه باشما بود شماروانتخاب میکرد البته ادما بعضی وقتا میرن دنبال لیاقتشون واین میشه خیری ازطرف خدابرای شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته منم عشق قبلیم با احساسم بازی کرد رفت ازدواج کرد وقتی فهمیدم قیدش رو زدم اما هیچ وقت اون زنش رو ...

تقصیره اون خانومه نیست مقصر پسرست مگه چاقو گذاشته بودن گردنش که ازدواج کرد؟مد شده به بی عرضگی خودشون میکن قسمت بلاخره این خانومم نمیشد یکی دیگه که زنش میشد این آقایون هستن که به همه هوس دارن فکر میکنن همه عین هم هستن

اگه زمین باغ به نام من باشه حتماراه حلی برای دوباره کاشت وبرداشت هست بازم میشه امیدواربود دل ایشون ا ...

الهی که به سرنوشت من دچار نشید، چون واقعا فعلا براش راهی نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تقصیره اون خانومه نیست مقصر پسرست مگه چاقو گذاشته بودن گردنش که ازدواج کرد؟مد شده به بی عرضگی خودشون ...

آره خب مقصر هیچ وقت یک طرفه نیست، اما اون زن هم بی تقصیر نیست، چون تا دو طرف طناب کشیده نشه، مسابقه طناب کشی ادامه پیدا نمی کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈