2777
2789

از شنبه شروع میکنم  (مسافرتم)

منطقه3 ام 

هدف ام پرستاری تبریز هست...

با 8 ساعت مطالعه میتونم؟ 

مداوم..

میانگین چ نمره و چ درصدی لازمه

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تروخدا حواست باشه معتاد نی نی سایت نشی و از درست نیوفتی 

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
پرستاری خوب نیست

علاقه..

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

بنظرم تو ک هدفت پرستاریه با این تاثیر ۶۰ درصدی کلللل تمرکزتو بزار رو امتحانا و نمرات عالی بعد معدلت میره بالا و تراز بالایی میگیری از طرفی کن برا امتحانا خوندی در حد میانگین ۲۰ درصد میتونی جواب بدی کنکورو.... پس قطعا با این روش پرستاری قبولی 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨