2777
2789

بخدا انقدر دلم گرفته کسیو ندارم حتی باهاش رفت امد کنم شوهرمم منو هیجا نمیبره دیگه کم اوردم خسته شدم همش خونه

تو سن ۲۳ سالگی عین پیرزنها شدم 😔😔

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

به شوهرم میگم این هفته تعطیلی داره بیا بریم سفر اصلا انگار نه انگار حرف میزنم خیلی بهم برخورد

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

نمیدونم بخاطر ورزشش هیجا نمیره حتی جایی هم دعوتمون کنن من تنهایی میرم

بخدا آدم باید خیلی شکر گذار باشع تو هرشرایطی ...مام چند ساله همسرم هی پول جمع میکنه که امسال دیگخ میخواستیم برسیم ب خوشی همه ی پولامونو یه آدم شیاد برد الانم گم و گوره از غصه پیر شدیک این چند روز توروخدا مامانا با دلای پاکتون یه صلوات بفرستین برام مشکلمون حل شه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
وضع مالیتون خوبه؟

پولدار نیستیم ولی در حد یه سفر دو سه روزه که میشه 

چرا نمیره دلیل نداره

دوس نداره هیجا بره نمیدونم چرا اینطوریه

نمیدونم بخاطر ورزشش هیجا نمیره حتی جایی هم دعوتمون کنن من تنهایی میرم

عملا تو زندگی مشترک مثل به پیر زن مطلقه شدی با این تفاوت که برا شوهرت داخل خونه سرویس هم میدی 

اگه نمیبره با تور برو اینور اونور

چه خبرته ۱۶ سالگی ازدواج کردیبجای درس و مشق

هعی هر روز دارم بیشتر پی میبرم که چه اشتباهی کردم

۱۶ سالت بوده ازدواج کردی؟؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

خسیسه یا بد دل؟

نه نیست خسیس اگه داشته باشه خوب خرج میکنه بد دل هم نیست