عزیزم اگه مرد بدی باشه و نخواد طلاق بده الکی و بدون دلیل نمیتونی جداشی دخترخاله همسرم حتی با دلیل کتک خوردن و ثبت شده توسط پزشک قانونی دوساله دنبال طلاقه و گیره. پس اول منطقی سعی کن همه چیزو بسنجی. قهر میکردی ولی نمیومدی خونه بابات که خوشی بزنه زیر دلش و تنها بشه. جلو چشمش باش. سعی کن یواشکی کارتو پیش ببری که نره چیزی که به نامش هست رو به نام خانوادش کنه درخواست مهردادی بگه ندارم بدم. به نظرم اگه جانت تو خطر نیس برگرد خونش و درست نقشه بکش چیکار باید کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهریه رو بزاری اجرا خودشون میان پیشقدم میشن برای اشتی،خانواده شوهرت منظورمه،بعد شما که وضع مالیتون خوب نیست سریع قهر نکنید ،یه پولی پس انداز کن برا اینجور مواقع،
سلام گلم.. اول که انشااله برات معجزه بشه.. بعدم اینکه برو دادگاه قسمت مشاوره و بگو که شرایط مالی نداری بدای گرفتن وکیل.. بگو من نیاز به وکیل معاضدتی دارم.. راهنماییت نیکنن و معرفی میشی و رایگان وکالتت رو قبول میکنن