2777
2789
عنوان

چطور بازار کار جامدادی رو پیدا کنم

571 بازدید | 17 پست

سلام دوستای نی نی سایتی

من جامدادی تولید میکنم

جنس برزنت قرص و‌محکم با استری و‌زیپ فلزی

چن نمونه تولید کردم که حالا عکس هاشو میزارم براتون

فقط چن حا لوازم التحریری رفتم

اما نمیدونم کحا برم و راه فروشش و بازاریابیش چطوره

راهنماییم میکنین

برید تهران بازر بزرگ شاید اونجا بتونید بفروشید به عمده فروشا..اگر هم نشد همونجا بساط کنید یا تو مترو بفروشید.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید تهران بازر بزرگ شاید اونجا بتونید بفروشید به عمده فروشا..اگر هم نشد همونجا بساط کنید یا تو مترو ...

مرسی عزیزم امکان فروش ندارم تو بساطی ینی شرایطم جور نیس 

چ خوشگلن ببر لوازم التحریری مدرسه ها داره باز میشه خوبه

لوازم التحریری ها نمیدونم چرا بر نمیدارن

قیمت تموم شده کارم ۴۰ تومنه اما اونا ۴۸ بر میدارن با ۵ هزار سود به کنار برا خودشون چون برام میفروشن

این کلا برام ضرره

مرسی عزیزم امکان فروش ندارم تو بساطی ینی شرایطم جور نیس

چرا خجالت میکشید؟اگه خودتون خجالت میکشید بدید پدرتون یا همسرتون مثلا بفروشه..الان دم مدرسه هاست و فصل فروش لوازمه..تا نگذشته سعی کنید بفروشید...اگه ارزونتر بدین زودتر فروش میره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

لوازم التحریری ها نمیدونم چرا بر نمیدارنقیمت تموم شده کارم ۴۰ تومنه اما اونا ۴۸ بر میدارن با ۵ هزار ...

🙁خوشگلن خیلی.حیفه واقعا  کاش ببرید یه حا دستفروشی خیلی  گوگولی ان  توی شهرتون بازارچه داره بازارچه پاییزه ؟

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

چه قشنگن😍 چندتا لوازم تحریری شلوغ ببرین

به عمده فروشا هم پیشنهاد همکاری بدین

تو باسلامم میتونین غرفه بزنین

تو دیوار هم میتونین بزارین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا خجالت میکشید؟اگه خودتون خجالت میکشید بدید پدرتون یا همسرتون مثلا بفروشه..الان دم مدرسه هاست و فص ...

اره دارم سعی میکنم به فروش بره این ایام

بابام مغازه داره اما به وسایل نمیخوره برام مغازه 

واسه همین دارم میگردم

از طرفی کار من نسبت به کارای بازاری واقعا با کیفیت تره

اما بعضیا به کیفیت نگاه نمیکنن

باید ارزون تر بزارم برا خرید و مزد دوخت بر ندارم متاسفانه

توی ایتا یا روبیکا یا اینستا یا یوتیوب یا تلگرام کانال بزن و تمام مخاطبینت روتوی کانالت مشترک وعضو کن  لینکش رو هم برای تبلیغ توی شبکه های مجازی بذار همونجا بفروش توی باسلام هم میتونی غرفه ی اینترنتی داشته باشی توی دیوار هم میشه

https://eitaa.com/kodakenazanin