2777
2789
عنوان

دانش آموزهای سایت بیاین

552 بازدید | 49 پست

من امسال دبیری قبول شدم ،برام بنویسید چه جور دبیری دوست دارید و از چه رفتار و حرکاتی از دبیرها بدتون میاد.

مرسی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خودتو ندی دست بچه هاواا

یه دبیرتاریخ ما داشتیم خیییلی خوب بود، درس دادانش عاااالی بود، در عین اقتدارش کلاسش اصلا خشک نبود، هرجلسه هم درس میداد هم درس میپرسید. ب همه برنامه کلاسی هاش هم میرسید

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

از دبیری که بهمون استراحت نمیده

سختگیری و زورگو 

از دبیری که باهامون میخنده 

با هامون رفیق خوشمون میاد 

دانش اموز نیستم ولی گفتم 😂😂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل کن همیشه 

ناخن بکار ارایش کن

مهربون باش ولی رو نده به بی ادبا

خوب درس بدع اخر هر بحث و پاراگراف بپرس سوالی ندارین

سرگرم کنندع درس بدع نه کسل کنندع

وسط کلاس یه تایم استراحت بدع 5 دقیقه حدودن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خوشگل کن همیشه ناخن بکار ارایش کنمهربون باش ولی رو نده به بی ادباخوب درس بدع اخر هر بحث و پاراگراف ب ...

توصیه های خوبی بود ولی استخدام رسمی آموزش و پرورش نمیتونه ناخن بکاره و آرایش واضح داشته باشه 

اینقدر رو نده بچه ها سوارت میشن.

خودت اقتدار همراه با صمیمیت داشته باش

جذبه خیلی مهمه

جذبه نداشته باشی چجور کلاس داری میکنی؟

از من گفتن بود.

ایشالا یه دبیر یه درس سخت و تخصصی نیستی نه؟!

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اول اینکه در برخورد اول یکم جدی باش

سعی کن یه حالتی باشی که هم ازت حساب ببرن هم دوست داشته باشن .

کسل کننده درس نده.

چون کلاس درسا طولانیه هر نیمس اعت یکم استراحت بده

عین این معلم عقده ایا نباشی که به اب خوردن گیر میدن😅

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اینقدر رو نده بچه ها سوارت میشن.خودت اقتدار همراه با صمیمیت داشته باشجذبه خیلی مهمهجذبه نداشته باشی ...

شما از کجا تشخیص دادید من اقتدار و جذبه ندارم؟

معلم نباید بین دانش اموزا فرق بذاره

بدترین خصلت یه معلم بد همینه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

توصیه های خوبی بود ولی استخدام رسمی آموزش و پرورش نمیتونه ناخن بکاره و آرایش واضح داشته باشه

معلمامون ناخن میکاشتن روش دستکش میپوشیدن

ولی خب دیگه باز معلوم نیست