2777
2789
عنوان

دانش آموزهای سایت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر 

ببخشید من افسردگی دارم چند وقتیه شبا خواب ندارم. میخوام برا استخدامی آ .پ بخونم.یه کمم ورزش حالمو بهتر میکنه تمیخوام دارو بخورم الان. بنظرت میرسم هم برم ۳ ۴ روز در هفته باشگاه هم تو خونه درس بخونم؟انرژی کم نمیارم؟ آخه کم غذا هستم از باشگاه میام حمام و یسری کار بعد خوابم میاد.خیلی محتاج ورزشم مجردم و بیکار

بنظرتون چطور برنامه بریزم برا روزم؟

سلام وقت بخیر ببخشید من افسردگی دارم چند وقتیه شبا خواب ندارم. میخوام برا استخدامی آ .پ بخونم.یه کمم ...

سلام من تخصصی در زمینه افسردگی ندارم اما بهتره با مشاور صحبت بکنید ، اما اینکه هفته ای سه چهار روز برید باشگاه در حد یکی دو ساعت ورزش که نباید باعث بشه بقیه زمان روز رو خسته باشید و بخوابید و هیچی درس بخونید 

اپل افسردگی رو درمان کنید زمان خوبتون رو تنظیم کنید تا بتونید برنامه ریزی کنید و هم به درس برسید هم به ورزش

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

سلام من تخصصی در زمینه افسردگی ندارم اما بهتره با مشاور صحبت بکنید ، اما اینکه هفته ای سه چهار روز ب ...

سلام ممنون که جواب دادید🌸

من پارسال رفتم روانپزشک یع مدت دارو خوردم بعد امتحان پرورشی دادم نمرمم خوب شد ولی شهر کوچیک نمرش خیلی بود رد شدم.دکتر بهم گفت تو خوب شدی فقط شرایط زندگیت باید تغییر کنه. حبسم تو خونه نه مسافرت نه هیچ کاری... بخاطر این تنهاگزینه ام ورزشه اونم باشگاه من وسط ظهره میام خونه خواب آلود میشم.‌  

اصلا نمیدونم کدوم رو انتخب کنم؟ امتحان هم ظاهرا اردیبهشت