2777
2789

خانما من همسرم دو سال هست بیکار شده هر چقدر هم پولداشته نصفش رو از پیشش دایی هاش خوردن و نصف دیگشو رو خونمون و عروسیمون خرج کرد پولایی عروسیمونم ماشین گرفتیم و رو خونمون خرج کردیم الان میگم بیا طلا هامو بفروش خونمون رو تا نصفه حداقل برسونیم میگه نه منتظره تا خدا براش از یه جا کار جور کنه  ولی یه سال از عمر من داره میگذره هیچ غلطی نکردم تو زندگیم چیکار کنم به حرفم گوش بده طلا هام بفروشم تو این شرایط بیکاری کار خوبیه یا کار خوبی نیست 

یا مثلاً بهش میگم تا پول میاد دستت بده رو سه تمونی که قرض داریم ولی این کارو نمیکنه میخواد ۲۰ میلیونی که داده به دایی هاشو بگیره بعد بده. اینم بگم با دایی هاش سر این که زندگیش بالا کشیدن کلا قطع ارتباط کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری مدنظره حضرت عالی هست که دوساله پیدا نشده ؟ شرکتای صنعتی الان ماهی ۱۲تومن حقوق میدن آقا منتظر ۲۰میلیون داییشه؟ 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

زندگیش ۲۰ میلیون بود؟

نه عزیزم خیلی بیشتر از این حرفاست نزدیک ۳۰۰ چهار صد میلیون کلا بالا کشیدن بعد این که زندگیشو داد مامانش مجبورش کرد  ۶۰ میلیون بهشون قرض بده که کم کم دادن شد ۲۰ تمون دیگه که مونده اونا رو هم نمیدن

خیلی از کارها الان بیست ملیون حقوق ماهانه میدن مر کار ازادی که بخوای بکنی اینقد درامد توش در میاری  بیست ملیون ارزش قهر کردنم نداره چه برسه دو سال بیکار بمونی و منتظر که پست بدن  باهاش تیر اهن خونتم نمیتونی بخری عزیزم بفرستش بره کار طلاهاتم نفروش اگه فروختی دیگه نمیتونی بخری  

خیلی از کارها الان بیست ملیون حقوق ماهانه میدن مر کار ازادی که بخوای بکنی اینقد درامد توش در میاری ...

اوه نه ۲۰ میلیون رو قرض داده بهشون اگه بخوایی حساب کنی عزیزم ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون پول بوده اینا بالا کشیدن 

چی بگم 

بنظر من طلات رو بخاطر هیچ مردی نفروش

طلا پشتوانه شما هست 

و ساخت خونه وظیفه همسرتون

من طلا  ندارم که بخوام بگم بفروشم یا هرچیزی 

مادرم داشت اونا رو فروخت الان هیچی نداره پشیمونه اطرافم زیاد دیدم که پشیمون شدن منم قصد دخالت توی زندگی شما رو ندارم عزیزم ولی طبق تجربه گفتم بگم ببخشید