2777
2789

خانمهای جوون و پر ذوق بیاید ایده کسب و کار آزاد بدید یه کار جدید و ریسکی 

سرمایه اش خیلی مهم نیست 

جدید باشه 

مثل اولین ایده فروش موچی

نمیدونم فکرم درسته یا نه

زده به سرم یه کافه تو گلفروشی بزنم

چون عاشق هوای گلفروشی ام

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فکرم درسته یا نهزده به سرم یه کافه تو گلفروشی بزنمچون عاشق هوای گلفروشی ام

منم تو ذهنم کافه بانوان بود 

طوری که خانمها راحت برقصن موسیقی گوش بدن 

داخلش قلیون و اینجور چیزاهم سرو بشه، اما از اسیریش میترسم که تا اخر شب درگیرش باشم

خانمای جوون و پرذوق نیستن متاسفانه

اره 

دخترای نوجوون و جوون ایده های زیادی میتونن داشته باشن بخاطر فیلم‌های خارجی و اینستا و اینا حتی اگه نزدیک من هم باشن اگه کار خوبی پیشنهاد بدن میتونن بیان و مشغول کار بشن

من همیشه به این جمله معتقدم کاری که توش دست کم باشه و نیاز مردمم بهش زیاد باشه قطعا موفق هست

کار جدید و تازه خیلی خوبه، ما تو این منطقه که هستیم 15 سال پیش همسرم فروشگاه دکوراسیون داخلی زد و خیلی مشتری جذب کرد الان همه جا دکوراسیونی هست، دنبال یه چیز جدیدم اما مغز پیرم کار نمیکنه 😄همش ذهنم میره سمت مغازه لباس زیر🤣

ببین نیاز همشهریات ب چی بیشتره ، چه مغازه ای تو شهرتون کم هست

جایی که ما هستیم خیلی جوون بیکار زیاد هست، فقط اینو میدونم اگر سروکارمون با جوونها و دخترپسرای مجرد باشه بیشتر میگیره 

مربی بازی باید مدرک خاصی داشته باشن؟

یوتیوب کلیپ های یه باشگاه با مربی بازی هست توی تهرانه جالبه اگ جابیفته خیلی خواهان خواهد داشت بیشتر از یه ساله بهش قک میکنم اگ شرایطشو داشتم حتما امتحانش میکردم بچه ها از بازی های موبایلی بیان بیرون