2777
2789
عنوان

به نظر شما اموات غمگین میشن از زندگی بازماندگان🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 104 پست
من قبلا خیلی خواب مرده ها را میدیدم حتی اونا که تا حالا ندیده بودمشونولی خیلی وقته خواب مرده ندیدم ا ...

منم دقیقا از وقتی یک سری گناهان رو انجام دادم دیگه به خوابم نیومدن

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا خیلی خواب مرده ها را میدیدم حتی اونا که تا حالا ندیده بودمشونولی خیلی وقته خواب مرده ندیدم ا ...

من خیلی دلم میخواد خواب اموات ببینم 

بدونم ایا حالشون خوبه یا نه

کاری از دست من برمیاد انجام بدم براشون 

همیشه تو این مسائل ذهنم درگیره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
هیچ کدوم از حرفام تناقض ندارهکاملا روشن واضح دارم میگمبهشت و جهنم همین دنیاستروح آنقدر متولد میشه تا ...

از امام رضا حدیث داریم کسی که به تناسخ اعتقاد داشته باشه کافر هست. 

اون پدیده آشنا پنداری هم یه چیز شناخته شده هست که حاصل تداخل پیام رسان های مغز هست که باعث می شه حس کنه این محیط یا این اتفاق قبلا تجربه کرده .

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

منم دقیقا از وقتی یک سری گناهان رو انجام دادم دیگه به خوابم نیومدن

یعنی به خاطر گناهان 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من خیلی دلم میخواد خواب اموات ببینم بدونم ایا حالشون خوبه یا نهکاری از دست من برمیاد انجام بدم براشو ...

اره همون خیرات 

صدقه 

فاتحه

ایتالکرسی

من هر موقع یادم باشه برا همه ی اموات ایت الکرسی فاتحه یا صلوات میگم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
هیچ کدوم از حرفام تناقض ندارهکاملا روشن واضح دارم میگمبهشت و جهنم همین دنیاستروح آنقدر متولد میشه تا ...

ببین من جوابتو تو کامنت قبلیم دادم 

نظری که میدی اولش درباره عقیده روح یکی بود 

بعد حرف از تناسخ زدی اول برو حرفتو یکی کن 

بعدم اینکه مثلا روحت یکی بود به قولی پس چرا ما انسان هایی داریم که در طول زمان های متفاوت یا حتی یکسان یه اشتباه انجام میدن مگر قرار نیست که پاکتر بشن و گناه قبلو تکرار نکنن 

یا مثلا میگی هر کی یه گناه کرد تو زندگی بعدی ج میگیره 

تناسخ یه فرصت که به هر کسی داده نمیشه اصلا این یه اصله که حتی معتقدان به تناسخ قبول صد درصدی هستن روش 

حالا به من بگو اگر این فرصت استثناست چرا باید این فرصت به کسی بدی و به گناه زندگی قبلیت چوب لخوری ؟مگه یه فرصت جدید برای جبران یا کار ناتموم و غیره نیست خب چرا باید بدن به کسی و بعدا به اشتباه زندگی قبلی چوبش بزنن 

عقلانی حرف بزن 

من خودم کلی درباره تناسخ مطالعه داشتم میدونم به خاطر چی و تجاربی که تو بچه ها و بزرگترا پیش اومده تا حدودی به وجودش و حقیقتش شک دارن ولی 

اینی که شما میگی اصلا مورد پذیرش هیشکی نیست یا مطالعت ناقصه یا کلا یه چی برا خودت میگی به عقلانی بودنش فک نمیکنی 

من رو بهشت و جهنم مانور نمیدم چون کسی برنگشته نمیدونیم چه خبره ولی میدونم اگر باشه هم روحه که عذاب میبینه 

بعدم تناسخ  اینجور نیست برت گردونن به این زندگی با چوب زندگی قبلیت به حسابت برسن چون تناسخ فرصته که به هر کسی نمیدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این دنیا  زود گذری است، و آخرت سرای همیشگی و ابدی شماست» (یا قَوْمِ إِنَّما  الْحَیاةُ  مَتاعٌ وَ إِنَّ الْآخِرَةَ هِیَ دارُ الْقَرارِ ۳۹ غافر 

بهتره کتاب قرآن رو به دور کامل بخونید 

این حرفای شما تاوان داره و کفره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ببین من جوابتو تو کامنت قبلیم دادم نظری که میدی اولش درباره عقیده روح یکی بود بعد حرف از تناسخ زدی ا ...

اصلا تناسخ هم دو جور میگن یکی به این صورت که به شکل حیوان باشی یکی هم این که دوباره متولد بشی

از این دست کلیپ های بچه ها خیلی وایرال میشه ولی هیچ دلیل عقلانه یا علمی ثابت نکرده زندگی دوباره رو

این دنیا زود گذری است، و آخرت سرای همیشگی و ابدی شماست» (یا قَوْمِ إِنَّما الْحَیاةُ مَتاعٌ وَ إِ ...

تو قران ایه ای هست که اموات چه قدر از زندگی این دنیا اطلاع دارند؟

تو قران ایه ای هست که اموات چه قدر از زندگی این دنیا اطلاع دارند؟

نه راستش نگفته ولی بنظرم آدم گرفتار نتیجه اعمالشه تو این دنیا چه خوب چه بد و زندگی جدیدشه که ابدی هست

و بیکار نیست اونقدرا که بخواد فکر کنه به دنیای سابقش

ولی آیه راجب روز قیامت هست که مادر بچه نمیشناسه آدم پدر مادرشو نمیشناسه همه فقط و فقط به فکر اعمالشونن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه راستش نگفته ولی بنظرم آدم گرفتار نتیجه اعمالشه تو این دنیا چه خوب چه بد و زندگی جدیدشه که ابدی هس ...

ممنونم