2777
2789
عنوان

به نظر شما اموات غمگین میشن از زندگی بازماندگان🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 104 پست
یه بار مادربزرگم را به خواب دیدمرفته بودم خونه پدرم قهرگفتم میدونی مشکل من چیه گفت ارهگفتم میدونی اخ ...

تعبیری هم داست از نظر خودتون؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من خودم گذاشتم جای اموات دیدم دلم میخواد همه شاد باشن ولی دلم نمیخواد جوری باشه که انگار از اول نبود ...

خوب شما می توانید برای فرد متوفی تون هر بار فاتحه بخونید و یا به یادش خیرات و صدقه بدین ، حتما نباید گریه و زاری کنید تا نشون بدین که به یادش هستید.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فكر ميكنم بعد مرگ ، علم و شعور و درك و فهم خارج از ادراك ماست و روح با افكار دنيوي و مادي ما قابل قياس نيست، از رنج دنيوي ما و مسايل دنيوي ما متاثر نميشه بلكه ميدونه جزو روند تعالي و تكامل ماست .. 

اتفاقا من همسن مطلب از یه دفتر مرجع تقلید پرسیدم گفت اگه کار بدی انجام بدیم کاری به پدر و مادر و اجد ...

چرا کار بد هم  میرسه نک خیلی عذاب ببینن شکنجه شن  ناراحت میشن   

اللهم عجل لولیک الفرج
این حرفی که میزنی با حرف اولت تناقض داره تو اولش تصور روح یکسان رو اوردی منم گفتم خب اگه فراره روح ه ...

هیچ کدوم از حرفام تناقض نداره

کاملا روشن واضح دارم میگم

بهشت و جهنم همین دنیاست

روح آنقدر متولد میشه تا به مقام پاکی برسه 

اگه بد باشی تاوانش و تو زندگی بعدی پس میدی

و خوب باشی زندگی خوبی خواهی داشت

کارما و نتیجه ی اعمال ما تو همین دنیاست چه خوب چه بد

یعنی شما تا حالا واقعا براتون پیش نیومده که حس کنید یا بگید که عه من عین همین صحنه رو قبلا یه جایی دیدم 

تو شرایطی باشید که حس کنید همون اتفاق قبلنم براتون افتاده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
تعبیری هم داست از نظر خودتون؟

میگن مرده هر چی تو خواب بگه درسته

منم گوش دادم برگشتم

وازش پرسیدم شب اول قبر چطور گذشت گفت خیلی سخت خیلی سخت

گفتم چی به دادت رسید

گفت سوره ی ناس

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

دو روز مونده به پریودم خواب دیدم داداشم یه دست لباس نوزاد آورد داد بهم آبی هم بود 

همون ماه بار دار بودن بچه هم پسر

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
من فكر ميكنم بعد مرگ ، علم و شعور و درك و فهم خارج از ادراك ماست و روح با افكار دنيوي و مادي ما قابل ...

اینجوری بهتره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خوب شما می توانید برای فرد متوفی تون هر بار فاتحه بخونید و یا به یادش خیرات و صدقه بدین ، حتما نباید ...

کاملا درسته

میگن مرده هر چی تو خواب بگه درستهمنم گوش دادم برگشتموازش پرسیدم شب اول قبر چطور گذشت گفت خیلی سخت خی ...

خدا رحمتشون کنه

چرا کار بد هم میرسه نک خیلی عذاب ببینن شکنجه شن ناراحت میشن

بله ، ناراحت می شن به خاطر اعمال ما ولی عذاب نمی شن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

دو روز مونده به پریودم خواب دیدم داداشم یه دست لباس نوزاد آورد داد بهم آبی هم بود همون ماه بار دار ب ...

روحشون شاد

من قبلا خیلی خواب مرده ها را میدیدم حتی اونا که تا حالا ندیده بودمشون

ولی خیلی وقته خواب مرده ندیدم 

احتمالا گناه هام زیاد شدن و روحم پاک نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را