2777
2789

سلام

خیلی یهویی و نصف شبی سوالی که خیلی روح و روانم درگیر کرده

به نظر شما اموات از این که ببینن خانوادشون بعد مرگ به زندگی عادی برگشتن ناراحت میشن؟

یا اگه همسرشون دوباره ازدواج کنه روحشون در عذاب خواهد بود؟

با این طرز فکر که خیلی عاشق بودن

یا اگر ببینن کسی از مرگ اون ها خوش حال شده با این که طرف خیلی دوست داشتن باعث نا آرومی روح نخواهد شد؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن از دیدن زندگی بازماندگان و خانواده خوشحالن چرا ناراحت باشن 

چون میدونن اونا هم ی روزی میمیرن 🦦💀

شوخی کردم🤣

نه بابا درگیر اون دنیا و آخرت خودشون میشن شما براشون فاتحه بفرست و خیرات کن خوشحالم میشن

اگ قرار بود بعد مرگ هم از مشکلات دنیا اذیت بشیم ک این دنیا اون دنیا نمیگفتیم بعد مرگ دیگ روح‌ادم پرمیکشه میره شاید خوشی هامون خوشحالشون‌کنه ولی برگشتن ب روال عادی زندگی ناراحتشون نمیکنه اتفاقا خوشحالم میشن

منم فکرم مشغوله

مگه ادم بعد از مرگ روحش تو بدن یک انسان دیگه نمیره 

پس چطور می تونن بیان به ما سر بزنن

خیلی پیچیدست آدم گیج میشه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خیلی نمیتونن از همه‌چیز اطلاع داشته باشن

واقعا اگاه نمیشن به اتفاقات ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم فکرم مشغولهمگه ادم بعد از مرگ روحش تو بدن یک انسان دیگه نمیره پس چطور می تونن بیان به ما سر بزنن ...

نه ایناچیه ☹️☹️

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

دوستم فهمیده بودشوهرش زن گرفته خیلی ناراحت بود

از کجا متوجه شدید؟