2777
2789
عنوان

به نظر شما اموات غمگین میشن از زندگی بازماندگان🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 104 پست
واقعا اگاه نمیشن به اتفاقات ؟

چرابابامیشن اولین نفراونامیفهمن من بچم بدنیااومدبرادرم به خواب زنداییم اومده بودگفته بودمیخوام برم دیدن بچه خواهرم اسمموگفته بود

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کار خوب و ثواب بکنیم  و خدا و خلق خدا رو از خودمون راضی نگه داریم خیلی از امواتمون بخاطر  کارهای خوب ما مخصوصا پدر مادر  بخشیده میشن   اون دنیا 

اللهم عجل لولیک الفرج
اگ قرار بود بعد مرگ هم از مشکلات دنیا اذیت بشیم ک این دنیا اون دنیا نمیگفتیم بعد مرگ دیگ روح‌ادم پرم ...

نمیدونم حس میکنم اون دنیا هم احساسات قوی وجود داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نه ایناچیه ☹️☹️

واقلیت داره روح انسان میره تو یه بدن تازه متولد شده

این چرخه ادامه داره تا روح به مقام پاکی برسه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
منم فکرم مشغولهمگه ادم بعد از مرگ روحش تو بدن یک انسان دیگه نمیره پس چطور می تونن بیان به ما سر بزنن ...

نه عزیزم... روح متعلق به شماست هم این دنیا هم قیامت..

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
منم فکرم مشغولهمگه ادم بعد از مرگ روحش تو بدن یک انسان دیگه نمیره پس چطور می تونن بیان به ما سر بزنن ...

این که نه به صورت انسان دیگ

ولی من طرز فکرم اینه خود روح بدون جسم همه چیز می بینه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

نه از برگشتن خانواده‌شون به زندگی عادی هیچوقت ناراحت نمیشن 

احساس میکنم این عشق دنیوی برای یه تعدادی که خیلی چیزای عجیب و دیدنی دیدن تو برزخ دیگه معنی خاصی نداره چون با یه عشق بیکران اونجا مواجه میشن  

شاید حتی خوشحالم بشن که عشق دنیویشون‌ زندگیش خوب و عادی شده 

اره قطعا ناراحت میشن وقتی میبینن که از مرگشون خوشحاله کسی 

:)

واقلیت داره روح انسان میره تو یه بدن تازه متولد شدهاین چرخه ادامه داره تا روح به مقام پاکی برسه

وای باورنکنیدیکم کتاب بخونیدهرچیزیوباورنکنید☹️

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

از گناه و گارهای ناشایست بازماندگانشون ناراحت میشن و عذاب میبینن

از خوشی بیجا چی؟

مثلا از بی وفایی

نه عزیزم چرا بره تو یه بدن دیگه

روح انسان آنقدر متولد میشه تا به مقام پاکی برسه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اره

میشه خواب رو تعریف کنید

خیلی پریشان بود؟

بچه هم داشتن یا خیر؟