2777
2789
عنوان

یه راه حل بدین واسه مادر شوهرم

288 بازدید | 19 پست

من خودم فکرم واقعا کار نمیکنه 

مادر شوهرم یه خونه سه طبقه داره طبقه وسط خودشه طبقه بالا خواهر شوهرم که مواظب مادرشه و هواشو داره 

همه ما خودمون خونه داریم و طبقه پایین خالیه کرایه ندادن 

یکی از برادر شوهرام چند سال پیش زنشو از دست داد دوتا بچه براش موند که اونموقع یکیشون سه سالش بود پسره 

دختره هم دو سال

رفت زن گرفت بعد یک سال و به زنش گفتن این آقا دوتا بچه داره قبول کرد تا اینکه خودش باردار شد 

دختره رو فرستادن خونه خالش دیگه برنگشت پیششون و پیش خالش که بچه دار نمیشه زندگی میکنه پسرش موند پیش خودش 

الان پسرش پونزده سالشه و خونه راش نمیدن

😍خدایا شکرت 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرش دزد شده هرچی هرجا باشه برمیداره با رفیقای بد میگرده

جاریم قهر کرده رفته گفته یا من یا پسرت 

برادر شوهرمم که از قبل پسرو یه شب درمیون راه میداد الان آورده گذاشتش خونه مادرشوهرم طبقه پایین و کرده خونه مجردی 

امشب مادر شوهرم خونه من بود خیلی گریه کرد واقعا دلم براش سوخت

😍خدایا شکرت 😍

🥲تف به این دنیا

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

میگه من یه زن تنهام وقتی میخوابم این پسر پره پایین میکنه دوست و رفیق 

خواهر شوهرمم شوهرش گفته ما پیش مامانت دیگه نمیمونیم با این وضع 

مادر شوهرمم از تنهایی میترسه 

حالا شما بگید با این پسر و باباش چکار کنیم 

😍خدایا شکرت 😍

اشتباه کردن چطور خاهر برادر کوچلو را از هم جدا کردن  کاش پسره را هم خاله بزرگ می‌کرد 

معلومه پسره کمبود محبت داره و خوب بهش نرسیده زن بابا و بابا 

وگرنه هیچکس یک شبه دزد و ولگرد نمیشه 

الهی بگردم برای اون بچه ها بخدا قلبم آتیش گرفت 

پدری ک پدری نکرده مقصره