2777
2789
دقیقا عکسا اینه ی دقهمیمیری وقتی نگاه میکنی عکساشو بیشتر دلتنگ میشی.بعد۸ماه تازه تونستم عکساشو بریزم ...

صبح پا میشی عکسا رو نگاه میکنی و باهاش زندگی میکنی 

شب میخوای بخوابی یه دور عکساشو نگاه میکنی تا بتونی بخوابی

همش داری با عکسا زندگی میکنی

🥹🥺🥺🥺🥺 مگه میشه نفهمم چی میگی 

💔💔💔 عزیزم آرامش و صبر برات آرزومندم

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپی برو حتما اخه خیلی مسئله مهمیه...روست پسر من بعد ۸ سال منو دور زد رفت دختر خالشو گرفت هنوز بعد ...

رفتم قرص هم مصرف کردم ولی اخرش اینه که تا خودت نخای هیچی نمیشه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خودت چندسالته

متولد ۸۰ هستم

نامزدم متولد۷۵

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

چقدر لاشی بوده ۸ سال ی عمره

اره راست میگیا

از چند سالگی باهات بوده؟تو این هشت سال چقدر اتفاقا میتونست بیوفته معلومع لاشیه

سنی نداشته بچه

اره ۲۷

هی میخام ی جمله بگم آروم شی واقعا هیچی نمیتونم بگم بجز خدا صبرت بده عزیزم

ممنونم عزیزم

اگه رابطه نبود میشه برگشت ب زندگی

نه رابطه نداشتیم ولی روحیه من خیلی حساس بود

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂