2777
2789
نه رابطه نداشتیم ولی روحیه من خیلی حساس بود

چند سالته اون چند سالشه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

چند سالته اون چند سالشه

من الان نزدیک ۲۵ سالمه اون ۲۸ سالشه وقتی اشنا شدیم من ۱۵ سالم  و تونم ۱۸ سالش بود 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ی ساله تو رابطم ولی سخته برام چ برسه ب ۸

خب برا همینه میگم یک سالو نیمه دارم گریه میکنم حالم خیلی بده یه روز تصمیم میگیرم فراموشش کنم همه چیز تموم شه یه روز دوباره همه خاطرات یادم میفته میشینم گریه میکنم یه روز دلم میخاد ازدواج کنم یه روز میگم دیگ  میگ هیشکی برام مث اون نمیشه یه روز یاز حس بدی ب خودم پیدا میکنم یه روز هی دلم میخواد انتقام بگیرم دوباره فرداش میگم‌واگدارش میکنم ب خدا..کلا ادم نرمالی نیستم دیگه❤️‍🩹💔

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چندسالته عزیزم ؟؟؟

من اول اذر میشه ۲۵ سالم ولی از لحاظ جثه خیلی ریزم

همسن همیم 

ببین میدونم سخته 

منم اگه با این اکی نشم حوصله ازدواج دیگه ندارم 

واسه خودم عشق و حال میکنم 

ولی ی نصحیت خواهرانه تا جونی زندگیتو سرو سامون بده 

متولد۷۸؟

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

متولد ۸۰ هستمنامزدم متولد۷۵

آبجی عزیزم شما هم مثل آیجی بزرگم می‌مونید اینو از ته دل میگم. واقعا باورم نمیشه ما دهه هشتادیا اینقدر بزرگ شدیم که آزمون ازدواج کرده ، یه تعدادی مون مثل حقیر داره میگه می‌خوام ازدواج کنم!🥲واقعا باورم نمیشه !