2777
2789

ببینید خوبا میمیرن.... اما اکس بی همه چیز خیانت کار من سالم زاست راست میگرده خیلی ناراحتدشدم براتتت🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چرا همشو نبخشید ی؟

دلم نیومد چون دیدم با چه سلیقه ای برام انتخاب میکرد همشو گذاشتم تو چمدون بستم ‌.

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم واسه دلتاگه ناراحت نمیشی بگو چرا فوت کرد و چند سالش بود؟

۲۷ سال

ایست قلبی کرد یهویی 

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

برای شادی روحش صلوات بفرستین

من نمیتونم نگه دارم🥺

بیشتر عذاب میکشم ؛ عکساش آینه ی دقه همونا ب اندازه ی کافی آدم رو عذاب میده وسیله هاش ک جای خود داره 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
چی بگم منم بغضم گرفت

مشاور امروز میگفت زمین میچرخه الان افتضاحه ولی روزای خوب توهم میرسن به نظرت همینجور میشه

چقد خستم

ببینید خوبا میمیرن.... اما اکس بی همه چیز خیانت کار من سالم زاست راست میگرده خیلی ناراحتدشدم براتتت� ...

نامزد من فرشته بود برا همینم خدا بردتش پیش خودش خدا که یکی مثل منو نمیخاد خدا اونو میخاد نه منو

عزیزم خیلی متاسفم 🥲🥹 چقدر روزهای سختی رو گذروندی عزیزم ... نه چه عیبی داره یادگاریه عزیزت هست نامر ...

روزای سخت انگار هیچوقت نمیخان تموم بشن از صبح تا شب بیدار میشم همش تو فکرشم شاید دیگه اشک از چشمام نیاد ولی هر ثانیه غضشو میخورم امشب تاپیک زدم بعد چند وقت بغضم ترکید

عزیزززم روحشون شاد من اگه جای شما بودم لباسا و کفش هارو میدادم به نیازمند ها . حالا شما هرچی صلاح می ...

خیلیاشو دادم اینارو انگار دلم نمیاد.

خودمم یه النگو داشتم ۷۰-۸۰ میلیون شد فروختمش براش خیرات دادم

من نمیتونم نگه دارم🥺بیشتر عذاب میکشم ؛ عکساش آینه ی دقه همونا ب اندازه ی کافی آدم رو عذاب میده وسیل ...

دقیقا عکسا اینه ی دقه

میمیری وقتی نگاه میکنی عکساشو بیشتر دلتنگ میشی.بعد۸ماه تازه تونستم عکساشو بریزم رو مموری چون داشتم نابود میشدم محال بود عکساشو ببینم و روانی نشم

الان خیلی بهتر از روزای اولم انگار قبول کردم ولی خیلی دلم تنگه برای خودشو و اون روزایی که قدرشو ندون ...

عزیزم آدمیزاد همینه فوت عزیز ممکنه برای همه اتفاق بیفته 

طبیعیه دلتنگی اما خب زندگی ادامه داره 

بنظرم وسایلایی که برات خریدن رو اگه دلت اومد استفاده کن اگر نه بده بره چون خودتو داغون میکنی با هر بار دیدنشون

نامزد من فرشته بود برا همینم خدا بردتش پیش خودش خدا که یکی مثل منو نمیخاد خدا اونو میخاد نه منو

تراپی برو حتما اخه خیلی مسئله مهمیه...روست پسر من بعد ۸ سال منو دور زد رفت دختر خالشو گرفت هنوز بعد یک سالو نیم گریه میکنم خیلی تاثیر منفی گذاشت روم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂