2777
2789

اگر خانوما هوای همدیگه رو داشته باشن و به حقوق هم احترام بزارن چه تو اجتماع چه تو خانواده، کره زمین به آرامش میرسه نی نی سایتم به آرامش میرسه..‌.. حتی همه مردها رو هم زنها به دنیا میارن و تربیت میکنن... زنهای بدبخت هرچی میکشن از روی اشتباهات و ندونم کاری خودشون بوده از اول تاریخ تا الان. وگرنه ما دخترا درسته زور بازو نداریم ولی خدا بهمون سیاست داده اگر بخواییم میتونیم باهاش حداقل یه کاری واسه خومون کنیم که زندگی راحتی داشته باشیم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مردی ک زور بازوشو ب رخ میکشه توانایی تحمل ۳۰ ثانیه درد زایمان مادرش و نداره 

پس مادرش از اون قوی تر بوده ک همچین بچه ای و ب دنیا آورده و بزرگ کرده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میتونی یکم بیشتر توضیح بدی چه کارایی مثلا؟؟

خیلی کارا عزیزم تحقیق کن راجبش تو کتابا یا گوگل. زن اگر بخواد میتونه شیطونو هم درس بده..

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
مگه مادرای ایرانی نمیبینی چه قدر پسردوستن؟خب این شروعشه دیگه

همینو میگم خودشونو دست کم میگیرن جنس خودشونو دوست ندارن

میخام از شما چندتا نصیحت یادبگیرم از اونایی ک تاثیرش زیاده

دقیق تر سوالت رو بپرس گلم دقیقا در چه موردی میخوای؟ هرچی بدونم رو چشمم میگم

مثلا از اون کارایی ک شوهرو رام میکنه مطیع میکنه

سر جمع بگم اینه که اول از همه توجه اش رو از روی شوهرش برداره و بزاره روی خودش کارایی انجام نده که شخصیت خودش رو بیاره پایین باکلاس و لوند باشه... و سعی کنه از چیزی که خدا بهش داده استفاده کنه مثلا زیباییش یا سیاستش نه زور بازو و این چیزا دیدی بعضی زنا داد میزنن بنظرم زن باید رو چیزایی که خدا تو خلقتش قرار داده کار کنه تا بتونه در مقابل مردا برنده باشه. امیدوارم کمکت کنه متنم.