2777
2789

چه کار خوبی برای بقیه کردین؟خودم:

دوستم..وقتی گفت خودکشی دارم میکنم راهمون دور بود از هم به مادرش پدرش دختر عمش اون یکی دوستش همه تک تک زنگ زدم خبر دادم تا صبم بیدارم موندم هر کی که یادم میومد خبر میدادم...نجات پیدا کرد...

براش پول میریختم،بتونه بسته اینترنتی بگیره یا تولد و مناسب بود برای کسی کادو بگیره سرش بالا باشه

خانوادش خیلی اذیتش میکردن همیشه آغوشم به روش باز بود 

خودشو رلشو خیلی حمایت میکردم همیشه بهم وصلشون میکردم یا موفق میشدن خوشحال ترین بودم

اخرش بدترین ضربه رو خودش بهم زد:)))))) به همه گفت من ادم خیلی بدیم:)))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد حسرت میخورم که من کاری نکردمو دوستم خودکشی کرد😔 گفته بود مادرم حق نداره بیاد سر خاکم ولی دلم نیومد به مادرش اینو بگم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بگردم...خبر داشتی؟

آره بهم زنگ زده بود سر خاک باباش بود گریه میکرد میگفت میخوام خودمو بکشم باهاش حرف زدم منصرف شد قرار شد باهم بریم دنبال کار بگردیم ولی پشیمونم بیشتر هواشو نداشتم یا به مادرش نگفتم ،بزرگترین حسرت زندگیمه پدر نداشت دلش یه یخچال میخواست که سالها کمیته امداد قولشو بهشون داده بود لعنت به این دنیا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..