2777
2789

سلام بچه ها خوبین من و شوهرم ازدواج دوممونه اون از همسر سابقش یه پسر داره ک من بزرگش میکنم خودمم بچه نداشتم ما الان دو ساله ازدواج کردیم شوهرم اوایل خیلی خوب بودخیلی خیلی بهم توجه میکرد اصلا کاری نمیکرد ک من دلم بشکنه بقول خودش خیلی منو دوست داره( ازدواج اولش مامانش انتخاب میکنه و میگه من اصلا دوسش نداشتم ولی خیلی از ازدواج قبلش حرف میزنه ک مثلا این بلا رو سرم اورد و فلان مثلا دیشب میگفت ما یه بار میخاستیم بریم مهمونی من جوراب مشکی پوشیدم چون اون گفت سفید با اینکه دم در صابخونه بودیم برگشتم عوض کردم و اینا یه جورایی از حرفاش فهمیدم خیلی به حرفش گوش میکرده حالا از ترس بوده یا از عشق نمیدونم) خلاصه الان رفتارش خیلی عوض شده الان چندین باره دلمو میشکونه یا حرفی میزنه ک من ازش ناراحت باشم اصلا از دلم درنمیاره یا اصلا نازمو نمیکشه موقع قهر بعدشم اینکه ما قبلا بچه رو میخابوندیم نصف شب مینشستیم فیلم دیدن عادت داریم ولی الان همش سرش تو گوشیه همش تو اینستاست بچه ک میخابه میره تو اینستا صد دفعهگفتم نرو ولی میره از سرکار میاد مستقیم میره تو گوشی و جوابی ک بهم میده اینه(من همش سرکارم کی وقت کنم پس گوشیمو یه چک بکنم) و جالبع چک کردنش دو سه ساعت طول میکشه هر چی میگم هر بار یه جواب مضخرفی براش میارع خلاصه منن خیلی خیلی از رفتارش اذیت میشم ولی اینم بگم خیلی بهش اعتماد دارم اصلا ممکن نیست که خیانت اینا بکنه اهل این حرفا نیست ولی زندگیمون مث قبل نیست تورو خدا راهکار بدین در ضمن انقد از رابطه زن قبلیش حرف زده داره حسودیم میشه ک چرا کارایی ک برای اون میکرد و برا من نمیکنه خیلی خیلی داغونم بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟ 😓😓😓

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

ازدواج دوم همینه شور و شوق اولیه رو نداری ماها هم که ازدواج اولمونه مثل قبل برامون وقت نمیذارن شوهرهامون بپذیر هیچی مثل اولش نمی مونه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج دوم همینه شور و شوق اولیه رو نداری ماها هم که ازدواج اولمونه مثل قبل برامون وقت نمیذارن شوهره ...

چرا پس تا چند وقت پیش مثل هفته اول ازدواجمون بود الان خیلی عوض شدع

یکـ توافق کنید دیگه اسم زندگی قبلیش نیاره به علاوه انگار دراون زندگی خیلی اقتدارشون بهم خورده دنبال جبران هستن .

برای استفاده از گوشی توافق کنید محدودیتی باشه اصلا خودتون باهمیر قبلی مقایسه نکنید،ودیگه هم اجازه ندید خاطرات ایشان براتون تعریف کنن 

همسرش مجرده؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چرا پس تا چند وقت پیش مثل هفته اول ازدواجمون بود الان خیلی عوض شدع

شاید مشغله داره چک داره خسته س از نظر هورمونی به هم ریخته هزارتا احتمال هس . آویزونش نشو وقتی سرش تو گوشیه پیگیرش نشو برو اتاقت به خودت برس بذار شادابی رو در تو ببینه بیاد سمتت

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

دبیرستانیم در این مورد نمیدونم چی بگم چون تجربه ندارم ولی همین که واسه بچه یکی دیگه مامان عالی هسی م ...

اها مرسی عزیزم❤

یکـ توافق کنید دیگه اسم زندگی قبلیش نیاره به علاوه انگتر دراون زندگی خیلی افتدارشون بهم خورده دنبال ...

صد دفعه بهش گفتم به حرفم گوش نمیده در مورد زندگی قبلیش هم من تا حالا نگفتم ک دیگ از اون نگو گفتم شاید خودش بفهمه ک من ناراحت میشم از گفتنش ولی هر جا میریم میگه منو اون وقتی میرفتیم بیرون یا میگه یاد یه خاطره افتادم

خیلی کار اشتباهیه که از زندگی قبلیش حرف میزنه

نباید از اول اجازه میدادی بهش

هم مقایسه میشه برای شما و همسرتون که باز به نفع شما نیس

و هم اینکه ممکنه خاطرات شیرین هم تو ذهنش بیاد که باز هم خوب نیس

بالاخره تمام زندگی بدی نبوده که