2777
2789
عنوان

اولین خواستگارتون

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 54 پست
۱۲همچنانم مجردمو فامیل در عجب ک چرا ازدواج نمیکنم

فامیلِ همیشه در صحنه😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ بود پسر فامیلمون هنوزم بعد ۳.۴ سال دنبال اینه که بله بگیره مادرش هر وقت منو ببینه مثل پروانه دورم ...

همه مامانای خواستگارا همین جورین😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

دقیقاما هم همین طور

برا ما هم همینه 

ولی ی بار نمی‌دونم کی معرفی کرده بود 

خواهرم اون موقع ۱۸ سالش بود 

من فک کنم هفت هشت 

برادرم ده 

بعد تمام تو هال کتاب ریاضی و ... پخش و پلا بود 

یهو دیدیم زنگ آیفون خورد 

برداشت مادرم 

گفتن برا امر خیر مزاحم میشیم 

مامانم نمی‌تونست راه نده خونه که 

بعد خلاصه به خیر گذشت   

ولی خیلی صحنه خنده داری بود تمام کتابا پخش و پلا 

مامانم هی می‌گفت بندازین دفترا رو تو اتاق🤣😭

الانم یادم میوفته میخوام زمینو گاز بزنم حالا خودم والا قیافم بد نیست اصلا

چند وقت پیش همسایمون ی چی نیاز داشت بهش دادم 

بهم گفت دستت درد نکنه ایشالا عروس شی

منم لبخند زدم گفتم ممنون 

بعد گفت خوشت اومده ها     میخواستم توف کنم روش 

دیوث 

ولی منم ی خاطره مثل شما دارم همسایمون اهل استان دیگه بودن خیلیم توجه میکردم بهم و دوسم داشن بعد دادا ...

وای خدایی چقد اینا افکارشون پوسیدس 

بچه هفت ساله و نشون کردن :/

اصلا شاید اون بچه بزرگ شه از یکی دیگه خوشش بیاد 

وااای 

برا ما هم همینه ولی ی بار نمی‌دونم کی معرفی کرده بود خواهرم اون موقع ۱۸ سالش بود من فک کنم هفت هشت ب ...

خیلییی استرس آورههه

ولی ما هرچقدرررر اسرار کردن اصلا نزاشتیم بیان خونه شهر بابام اینا کوچیکه تقریبا بعد همینجوری اینا نیومده بودن همه جا پخش بود صدر جدول ک دختر فلانی فلان تعداد خواستگار داره حالا ما حتی مثلا رسمی رسمی ام نیومده بودن😂🤦🏻

چند وقت پیش همسایمون ی چی نیاز داشت بهش دادم بهم گفت دستت درد نکنه ایشالا عروس شیمنم لبخند زدم گفتم ...

هرموقع به فامیل کمک میکنم میگن خدا پسراتو نگه داره😂😑

منم میگم بابا دعا کنید موفق باشم پسر کیلو چنده 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خیلیییییییی بدم میاد از فامیلتصمیم دارم وقتی ازدواج کردم دکمشونو بزنم

من همین الانم زدم 

فقط حرفاشون میرسه بهم،من چون مجردیو انتخاب کردم شدم دختر سرکش دخترای عشق شوهرشون شدن طیب و طاهر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
وای خدایی چقد اینا افکارشون پوسیدس بچه هفت ساله و نشون کردن :/اصلا شاید اون بچه بزرگ شه از یکی دیگه ...

آره 😐😂این مدلی ام مامانم گاهی تعریف می‌کنه مثل اینکه زیاد بوده کلا اینکهیزی نیس ی سری خب من نامزد بودم ی نفر منو از مادر شوهرم خواستگاری کرد فکر کرد مادرمه یا ی سری اوایل ک تازه با همسرم نامزد بودم یهو دیدیم زنگ میزنن پدر مادر یکی از خواستگارام اومده بودن خونه واسه اسرار مجدد😂🤦🏻شوهرم خون خونشو میخورد ما جرعت نداشتیم ن بخندیم بعدش ن چیزی بعد شوهرم در آورد گفت این خونه دختری نداره ک عروس شما بشه دیر اومدین عروس من شد وای ک چقدر حرص میخورد🌚

حضور پررنگ دارن همیشه متاسفانه

قیچی‌شون کن گلم برای آرامش روان خودت 

من همین الانم زدم فقط حرفاشون میرسه بهم،من چون مجردیو انتخاب کردم شدم دختر سرکش دخترای عشق شوهرشون ش ...

ایششش لابد از اونان ک می‌نویسن بیوشون منو آقایی شما همه😂🤦🏻