2777
2789
عنوان

اولین خواستگارتون

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 54 پست
آره 😐😂این مدلی ام مامانم گاهی تعریف می‌کنه مثل اینکه زیاد بوده کلا اینکهیزی نیس ی سری خب من نامزد ...

وای بیچاره همسرتون   

تو فرودگاه کلا خیلی امر خیر پیش میاد چند وقت پیش یکی از رفیقای خواهرم داشت بر میگشت ایران بعد تو فرودگاه ی زنه هر پول گفت ازت خوشم اومده برا پسرم 

در صورتی که دختره نامزد داشت   

ایششش لابد از اونان ک می‌نویسن بیوشون منو آقایی شما همه😂🤦🏻

ن خودشون پشیمونن ماماناشون کوتاه نمیان الان بعد چندسال میریم مهمونی تو چشماشون حسرتو میبینم ن تحصیلاتی دارن ن شغلی کل عمرشون درگیر بچه داری و همسرداری بود البته ک انتخابشون بود و ب من مربوط نمیشه ولی ای کاش اوناهم بیخیال زندگی من میشدن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیچاره همسرتون تو فرودگاه کلا خیلی امر خیر پیش میاد چند وقت پیش یکی از رفیقای خواهرم داشت بر م ...

آره بخدا گل گفتی ما ام تو فرودگاه بودیم ی بارم توی پاساژ😂🤦🏻یکیش شهر همسرم اینا اتفاق اوفتاد اون یکیم غریب برا مسافرت بودیم آخه تقریبا ما شهر خودمون همه همه رو میشناسن هیچ وقت اینجوری نمیان خواستگاری کنم😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ن خودشون پشیمونن ماماناشون کوتاه نمیان الان بعد چندسال میریم مهمونی تو چشماشون حسرتو میبینم ن تحصیلا ...

آها گلم موفق باشی ✨

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

۱۹م اولین خواستگاری که رسمی اومدن همین چند هفته پیش بود که اونم جواب منفی دادم رفتن🚶🏻‍♀️

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

همه مامانای خواستگارا همین جورین😂😂

وای دو هفته پیش قبرستون بودم دیدم اومد کلی بوسم کرد رفتن قبرستون روستای مادریم 

منم به بابام گفتم بابا بیا منو ببر فاتحه بخونم و برگردم😂

یهو اونم اونجا بود گفت ماشالله دختر به این باغیرتی ندیدم کسی هم سن تو این کارو نمیکنه😐😐😐😐😂

منو بگو داشتم جر میخوردم از خنده گوتم شما درست میگی 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

وای دو هفته پیش قبرستون بودم دیدم اومد کلی بوسم کرد رفتن قبرستون روستای مادریم منم به بابام گفتم باب ...

😂🤦🏻هی خدا حالا من مادر اکثر خواستگارام خوبن باهام هنوزم با اینکه ازدواج کردم ولی ی عدشونم نه البته من خودم ام رو نمی‌دم ب کسی  وای باورت میشه من خب پسر تو فامیل زیاد داریمم خیلی بعد پسر عمه و پسر عمو پسر دایی پسر خاله اینا ام جزو خواستگارام بودن 🌚😐ولی خداروشکر روابط خیلی خوبه

من همین الانم زدم فقط حرفاشون میرسه بهم،من چون مجردیو انتخاب کردم شدم دختر سرکش دخترای عشق شوهرشون ش ...

اییییی دقیقااااا

درباره منم همین فکر و میکنن

میگن خاک تو سرش که شوهر نمیکنه

عوضیاااا

اییییی دقیقااااادرباره منم همین فکر و میکننمیگن خاک تو سرش که شوهر نمیکنهعوضیاااا

خاک توسرخودشون ن تحصیلات خاصی دارن ن شغلی انگار همه باید مثل اونا باشن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤