2777
2789
عنوان

اولین خواستگارتون

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 54 پست

من تا ۱۸ سالگی هیچ خبری نداشتم از وضعیت

ولی کلاس پنجم که بودم به خدا یه بچه ریزه میزه ۱۰ ساله چی میفهمه آخه😐 رفته بودیم یه روستایی خونه یه دوست قدیمی بعد دخترشون اومد جلو خودم به مامانم گفت مادرم از دخترتون خوشش اومده برای داداشم😑

داداشش؟ یه پسر ۲۸ ۲۹ ساله راننده تریلی بود

هعی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار راه نمیدیم مگر اینکه جواب مثبت باشهبرای همین اولی و اخری ۳۸ بود

اصلش هم همینه عااالی 😍 ❤️ 

من از شما خیلی خوشم میاد خیلی شخصیت شما رو دوست دارم هر جا تو هر تاپیکی کامنتتونو دیدم خیلی بجا نظر دادین و صحبت کردین

از ۱۴ سالگی خواستگار رسمی و غیر.چ رسمی و غیر حضوری😂🤦🏻 داشتم ولی خب اینجور نبوده همراه با پسرشون بیان بزرگترا میومدن صحبت میکردن ک ما مثلا قبول کنیم ک بیان خواستگاری اصلی ولی من اصلااا تقریبا هیچکسو نذاشتم رسمی رسمی بیان خونه 😂ولی خب هر سری همه جا پر میشد فلانی رفته خواستگاری دختر فلانی چون مثلا بزرگترا میومدن بجز چندتا ک اونام راه دور بودن و دوستای خانوادگی اونارو گفتیم زشته برا همین قبول کردیم ک جوابمم منفی شد

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کلاس پنجم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اصلش هم همینه عااالی 😍 ❤️ من از شما خیلی خوشم میاد خیلی شخصیت شما رو دوست دارم هر جا تو هر تاپیکی ک ...

منو شرمنده میکنید 

❤️

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وایی جررر با تصورش هم آدم کهیر میزنه خواهر

الانم یادم میوفته میخوام زمینو گاز بزنم 

حالا خودم والا قیافم بد نیست اصلا

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ولی منم ی خاطره مثل شما دارم همسایمون اهل استان دیگه بودن خیلیم توجه میکردم بهم و دوسم داشن بعد داداشش ک مجرده ی سری اومده بود خونشون بعد من چند سالم بود فکر می‌کنی ؟ هفت سالم بود زن همسایه خودشم سنی نداشت اومد ب مامانم گفت نازنین رو واسه داداشم می‌خوایم مامانم شاخ در آورد هی از مامانم انکار از اون اسرار هیچی آخرش در آورد گفت خب نشونش میکنیم تا هروقت ک بزرگ شد مامانم گفت اصلااااا حتی فکرشم نکنید 😐🤦🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>