2777
2789
عنوان

قرص سقط پیدا نمیشه

9387 بازدید | 47 پست

من بارداری پوچ دارم رفتم دکتر گفت کنده شده دکترم گفت تو خونه دفع میشه دوهفته هم وقت داری برای سقط

حالا به قرص نوشته کلا غیرقابل فروشه خودشم گفت ممنوعه فروشش فقط تو شهر مسخره ما گفت تهران اصلا ممنوع نیست با نسخه ، حالا تروخدا نظر بدینو راهنماییم کنید

خودتون میدونید بستری تو بیمارستان چقدر زجر آوره اون به کنار من نمیخوام هیچکس بفهمه چی شده فک نکنم بدون همراه بتونم برم 

حالا دو راه دارم قرص میزوپروستول که دکترم نوشته از جای معتبر ولی به صورت غیرقانونی بخرم یکو نیم میلیون و تو خونه سقط کنم 

یا اینکه یک روز زجر تو بیمارستانو و احتمال فهمیدن همه و داغون شدن روحیه ولی بی هزینه رو ترجیح بدم 

هرکسی نظرشو بگه راهنماییم کنه دعاش میکنم 

حسبی الله ❤

بارداری پوچ از کجا فهمیدی علائمی داری

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه باید بفهمن رفتی بیمارستان

دوتایی با شوهرت برید بستری بشو همراه هم نمیخواد چون بارداری پوچ بوده خونریزی شدیدی نخواهی داشت

حداقل تو بیمارستان بالاسرتن یکسره فشارو ضربان قلبت رو چک میکنن مراقبتن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چرا همه باید بفهمن رفتی بیمارستاندوتایی با شوهرت برید بستری بشو همراه هم نمیخواد چون بارداری پوچ بود ...

دکترم گفت نیازی نیست گفت بیمارستان تمام تلاششونو میکنن برای کورتاژ من هم فکر میکنم درست میگه چون میخوان به دانشجوها آموزش بدن 

گفت کنده شده و نزدیک سقطه چرا بری بیمارستان 

یعنی به نظرت قرصو نخرم ؟؟

دکترم خیلی خوبه و به حرفاش اعتماد دارم گفت نری بیمارستان بهتره 

حسبی الله ❤
اگر دکتر زنان بنویسه غیر قانونی نیست. ولی تو هر شهر فقط یک یا دو داروخانه دارند. بیشتر بگرد. دکتر ز ...

دکترم خودش گفت مینویسم ولی مطمئن باش داروخونه ها نمیدن اینم گفت که نمیدونم دلیلش و فقط تو شهر ما اینجوره

حسبی الله ❤
ای بابا من میگم تو تهران داروخونه ها میدن من هزارکیلومتر فاصله دارم با تهران شهرخودمون هست تروخدا کپ ...

عزیزم ایشالا که به زودی بارداری خوبی رو تجربه کنی 

ولی اصلا اصلا تو خونه اینکار رو نکن خطرناکه 

برو بیمارستان 

گور پدر حرف مردم 

تازه اصلا همراه نمیخواد 

دوستم با همسرش رفت بستری شد فردا صبح هم مرخص شد تمام

اونجا مدام سرم میزنن، فشار چک میکنن لازم باشه مسکن میزنن 

اگه بقایا بمونه سونو میکنن 

پزشک بالا سرته تو خونه بازی با جونت هست ممکنه خدای نکرده رحم آسیب ببینه 

ملت ایران نمیدونم تا کی میخوان حتی با جونشون سر حرف مفت مردم بازی کنن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم ایشالا که به زودی بارداری خوبی رو تجربه کنی ولی اصلا اصلا تو خونه اینکار رو نکن خطرناکه برو بی ...

آخه عزیزم به خدا دکترم گفت بیمارستان نرو 

سونوم کرد گفت کنده شده نزدیک سقطی 

چندبار تاکید کرد بیمارستان نرو بعد ما شهرستانیم بیمارستانامون سلاخ خونن چمیدونی تا بخوان به دانشجوها آموزش بدن مریضو جون به لب میکنن 

من متنفرم از معاینه که دست میبرن تا آخر و ....

حسبی الله ❤