2777
2789
عنوان

دخترمو زدم خودمم باردارم از دل درد و کمر درد دارم میمیرم کمک😩

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 60 پست
درسته همه چیز عوض شده الان من با عذاب وجدانم چ کنم 😭😭

هیچی ، برو بوسش کن و توضیح بده بهش که شرایطت سخته ،درک میکنه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

ولش کن کی بع اتاق اون میره اخه. خیلی سخت گیری دراینده ازت متنفرمیشه

ببین اینقدر من همیشه خونم مرتب و تمیز نبوده که وقتی نامرتبه شوهرم ک از راه میرسه ب دخترم میگه بیا باهم جمع کنیم من خودم دخترمو دعوا کنم عیبی ندارد اما اگر شوهرم دعواش کنه دیگ با شوهرم صحبت نمیکنم الآنم دوروزه اتاقش انگار منفجر شده امروزم خیر سرم رفتم بخوابم تو کل خونه انفجار شده انگار 😩😭ابرنگاشو ریخته رو سفیدی فرش خمیر بازیاشو همرو ریخته پاشیده کثیف کاری کرده اصلا ی وضعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه همیشه نمیزنم الان واقعا تو فشار بودم کاشکی دختر منم لیوان و بشقاب می‌شوند اینو دیگ باید بندازمش ...

چرا عزیزم اتفاقا منم آجیل خوری ملیونیم شکسته بخاطر بازی کردنش ولی اصلا نتونستن بزنمش 

مال دنیا چه ارزش داره یه روز مریض بشه من تا صبح بالاسری گریه میکنم خودتو بزار جای بچه دوست داری بخاطر این چیزا از مامانت کتک بخوری

توروخدا یکم آروم تر باهاش برخورد کن

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

هیچی ، برو بوسش کن و توضیح بده بهش که شرایطت سخته ،درک میکنه

ببین دختر من تو این موقعیت اصلا گریه نمیکنه ک من دلم بسوزه و نزنم خیره بهم نگاه میکنه میگه حالا خب ک چی منم ک میزنم و از عذاب وجدان دارم دیوانه میشم دقیقا همین الان اومده نشسته جلوم داره باهام حرف میزنه مثل خودم اصلا اهل قهر کردن و اینا نیستش 😐

ببین دختر من تو این موقعیت اصلا گریه نمیکنه ک من دلم بسوزه و نزنم خیره بهم نگاه میکنه میگه حالا خب ک ...

دلم رفت براش ، نزن وجدانا ، دیگه بیخیال شو 

بله درکت میکنم شرایطت خاصه بچه هم به حرفت گوش نمیده عذاب آواره همین خونه نامرتب هم بیشتر عصبانیت میکنه اگه میتونی از کسی کمک بگیر 

دارم فکر میکنم اگه من زدن که هیچ صدام بره بالا رو دخترم واکنش همسرم دیدنیه😵‍💫قیامت میکنه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
چرا عزیزم اتفاقا منم آجیل خوری ملیونیم شکسته بخاطر بازی کردنش ولی اصلا نتونستن بزنمش مال دنیا چه ارز ...

نه بخدا فدای ی تار موی بچم سالم باشه اینا فدای سرش انشالا خدا بهم یکم قدرت بده این دوماهم بگذره ک خیلی سختمه اصلا نمیتونم خم و راست بشم امروز رفتم پیش دکترم بهم آمپول داد برا جلوگیری از زایمان زودرس هر شب شیاف میزارم حالم اوکی نیست دخترمم حق داره تنها تو خونه دلش میگیره یکمم در برابر هم سنای خودش شر تره اما همه زندگیمه 😭

من یه پسر سه ساله دارم اگه عکس یهویی از خونمون بزارم براتون قطعاً لقب شلخته ترین زن دنیارو به من میدید. ولی میزارم بازی کنه. خونه های آپارتمانی و بدون هیجان. گناه دارن.

البته شما هم تقصیر نداری. بالاخره بارداری و هورمونهات بهم میریزه و دوران بارداری هم خودش سخته، ناراحت نباش. بچت یادش میره.ولی خودت همیشه این جمله رو یادت باشه:تمام دنیا فدای سر یه تار موی بچم.

بله درکت میکنم شرایطت خاصه بچه هم به حرفت گوش نمیده عذاب آواره همین خونه نامرتب هم بیشتر عصبانیت میک ...

من هر دوهفته کمکی میاد اما تا دوهفته دیگ خونه انگار منفجر شده کلا قبل از بارداریم همش در حال مرتب کردن و تمیز کردن بودم شوهر منم خیلی رو دخترم حساسه اما این دفعه بهم حق داد و گفت این چرا این کاراشو میکنه. شب میام باهاش صحبت میکنم

من یه پسر سه ساله دارم اگه عکس یهویی از خونمون بزارم براتون قطعاً لقب شلخته ترین زن دنیارو به من مید ...

میدونی بدیش اینه که تا چند وقت من یادم نمیره 😭😭😭و اینقدر عذاب وجدان دارم تا چند وقت انگار هر چی بخواد بایدبراش فراهم کنم متاسفانه سالی ی بار کتکتش میزنم اما قد ده سال خودم پیر میشم 😩

دلم رفت براش ، نزن وجدانا ، دیگه بیخیال شو

من سالی ی بار شاید بزنمش همین سالی ی بارم قد ده سال پیر میشم روانی میشم ک چرا زدم بخدا همه دنیامه کاش امروز اینقدر عصبی نمیشدم

من سالی ی بار شاید بزنمش همین سالی ی بارم قد ده سال پیر میشم روانی میشم ک چرا زدم بخدا همه دنیامه کا ...

ما اندازه موها سرمون کتک خوردیم ،بیخیال

چرا عزیزم اتفاقا منم آجیل خوری ملیونیم شکسته بخاطر بازی کردنش ولی اصلا نتونستن بزنمش مال دنیا چه ارز ...

من اگر ی کاری میکردم مامانم اصلا مارو نمی‌زد فقط محلمون نمی‌داد ببین محل سگ بهمون نمیذاشت تا حداقل ۳روز بعد من میومدم ب پاش میوفتادم میگفتم گ و ه خوردم تا منو ببخشه هرکار تو خونه بود انجام میدادم تا منو ببخشه والا بچه های الان اصلا با باد و بود تربیت نمیشن اینقدر باید حرف بزنی ک کف کنه دهنت 😐

بی ارزش ترین چیز برای من خراب شدن یا شکسته شدن لوازم خونست حتی همسرم بیشتر از من غصه میخوره من بهش میگم مهم نیست

بخدا بچه ها گناه دارن نباید تاوان بی اعصابی مارو پس بدن کاش نمیزدیش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡