2777
2789
عنوان

دعاي رفع كدورت خانوادگي

1812 بازدید | 20 پست

سلام 

نزديكِ يك سال هست كه با يكي از اقوام كه همسايه هم هستيم به شدت به اختلاف برخورديم طوري كه حتي بهم سلام نميكنيم،بچه هاي كوچيكش بهمون اخم ميكنن.

اصلاهم شرايطِ جابجا شدن و نداريم

چله هم گرفتم اما متأسفانه اصلا مؤثر نبود

كسي دعا يا حتي چله براي رفعِ كدورت و دشمني ميشناسه؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

سلام عزیزم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید چون فهمیدن معنای قرآن اعجاز ایجاد میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل ازتون قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه

انشالله

خداوند رو به وحدانیتش صدا بزنید و یقین داشته باشید طبق آیه ۱۸۶ بقره خداوند تنها یاری رسان هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه ...

ذکر الله غفور برای چی خوبه ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

دعای سیفی صغیر بخون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم الله غفور ذکر استغفار هستاگر بگین خیلی از گره های زندگیتون باز میشه و وسعت رزق خواهید داشت

و اگر ختم قرآن رو به این روش انجام بدین خیلی حیرت زده میشین

و اگر ختم قرآن رو به این روش انجام بدین خیلی حیرت زده میشین

من تا حالا ختم قرآن انجام ندادم ، یکی از دلایلشم اینه برام عربی خوندن سخته 

شما نتیجه دیدین ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام عزیزمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه ...

ممنون خانمي حتما انجام ميدم

چله زيارت عاشورا گرفتم اما متأسفانه…..😔😔😔

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
من تا حالا ختم قرآن انجام ندادم ، یکی از دلایلشم اینه برام عربی خوندن سخته شما نتیجه دیدین ؟

عزیزم قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز

و روزانه ۲۰۰۰ الله غفور بگو

قرآن ترجمه کاویانپور باشه

حیرت زده میشی از نتیجه

عزیزم قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روزو روزانه ۲۰۰۰ الله غفور بگوقرآن ترجمه کاویانپور باشهحیرت زده میش ...

تو بازار هست دانلود کنم با ترجمه کاویانپور ؟