2777
2789
عنوان

همش مهمون دارم 🫠🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 56 پست

حالا میان کمکت هم میدن یانه. 

ولی خودمونیما یعنی قوم شوهر بودن خون شوهرامونو تو شیشه میکردیمخخخخخخ(شوخی)

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
با خواهر و بردارت هم رودربایستی داری بگو نیاید .دست از سرم بردارید

بخدا سال پیش قشنگ شفاف گفتم انقد مهمون داشتم خسته شدم حداقل میاید با فاصله بیاین منم خسته نشم 

باز امسال مثل چی همشون ردیف شدن میان 

یه آبجیم از اپل سال۵بار اومده هر بار یه چهر شب مونده با ۳تا بچه کوچیک 😪نمیدونم واقعا خودش خجالت نمیکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=351838127]خوب بشن چرا بلد نیستی بگی نه؟ [/QUOTE واقعا دیگه خسته شدم نفر بدی بخواد بیاد میگم ...

نه گفتن رو یاد بگیر 

دست از قربانی بودن بردار

اینقدر مهر طلب نباش و سعی نکن حتی با شکنجه ی خودت مهر و محبت دیگران رو حفظ کنی. اونا اگر محبتشون واقعی باشه، حتی اگر خونه ات کاروانسرا نباشه بازم بهت محبت دارن

اینقدر ضعیف و تووسری خور نباش

به خودت بیا

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
گفتم مامانمم میگه بهشون حرف مامانمم گوش نمیدن

چه خانواده ی بی فرهنگی.

هیچ آدم با شخصیتی همچین رفتاری از خودش نشون نمیده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
واااای چه طاقتی داریمن مجردمولی کسی میخاد بیاد خونمون دیوونه میشمحوصله‌ی سر وصدا نیستحوصله‌ی‌ حم و ر ...

خیلی خستم خیلی 😓

من مطمنم زیارتی که من انقدر اذیت بشم اصلا قبول نیست 

بخدا آنقدر خستم میکنن گریه میکنم 🥲

حق داری، من مهمون یه نصف روز خونه‌م باشه خسته میشم 

یه چند بار بپیچون شاید متوجه شدن دیگه نیومدن، گناه داری دیگهه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

گفتم مامانمم میگه بهشون حرف مامانمم گوش نمیدن

پیششون بگو خواهر شوهر بیملاحظه اپ تو این گرونی اومده ۸ روز مونده نمیدونم مردم خجالت نمیکشن میرن چند شب چند شب خونه مردم میمونن  خونه داداشته که خونه داداشته گناه که نکرده. پولش بکنار از خستگی نا نمیمونه برام. 

ب در بگو شاید دیوار بشنوه. مثلا داری باخواهرات درد و دل میکنی. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
شوهرت هیچی نمیگه؟من یه داداش دارم مجرد شوهرم میگه نیاد خونمون

منو شوهرم هردوتا تو‌خلوت غر میزنیم ولی انقدر آقاست هیچی نمیگه فکر کنم انقد محترم و باشخصیته اونا ازش سو استفاده میکنن اگر یه بار بدخلقی کنه شاید دیگه نیان 

حالا میان کمکت هم میدن یانه. ولی خودمونیما یعنی قوم شوهر بودن خون شوهرامونو تو شیشه میکردیمخخخخخخ(شو ...

یه آبجیم اصلا کمک نمیده حتی من غذا درست میکنم یه لیوانم نمیشوره مثل هتل غذا میخورن میرن بیرون باز دوباره 

مشهدیم 🥲

اخ اخ اخ. حدس زدم. 

ایندفعه بگو. تصمیم گرفتیم ی زایر سرا بزنیم. ماشالله انقد مهمون میاد برامون خونه جواب نمیده با خنده و شوخی

اخ اخ اخ. حدس زدم. ایندفعه بگو. تصمیم گرفتیم ی زایر سرا بزنیم. ماشالله انقد مهمون میاد برامون خونه ج ...

خودشون میگن خونتون مثل هتل شده انقد رفت و امد زیاده سر درش بزنین هتل رستوران  بعدم هرهر میخندن 🫥🫡