[QUOTE=351838127]خوب بشن چرا بلد نیستی بگی نه؟ [/QUOTE واقعا دیگه خسته شدم نفر بدی بخواد بیاد میگم ...
نه گفتن رو یاد بگیر
دست از قربانی بودن بردار
اینقدر مهر طلب نباش و سعی نکن حتی با شکنجه ی خودت مهر و محبت دیگران رو حفظ کنی. اونا اگر محبتشون واقعی باشه، حتی اگر خونه ات کاروانسرا نباشه بازم بهت محبت دارن
حق داری، من مهمون یه نصف روز خونهم باشه خسته میشم
یه چند بار بپیچون شاید متوجه شدن دیگه نیومدن، گناه داری دیگهه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پیششون بگو خواهر شوهر بیملاحظه اپ تو این گرونی اومده ۸ روز مونده نمیدونم مردم خجالت نمیکشن میرن چند شب چند شب خونه مردم میمونن خونه داداشته که خونه داداشته گناه که نکرده. پولش بکنار از خستگی نا نمیمونه برام.
ب در بگو شاید دیوار بشنوه. مثلا داری باخواهرات درد و دل میکنی.
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
شوهرت هیچی نمیگه؟من یه داداش دارم مجرد شوهرم میگه نیاد خونمون
منو شوهرم هردوتا توخلوت غر میزنیم ولی انقدر آقاست هیچی نمیگه فکر کنم انقد محترم و باشخصیته اونا ازش سو استفاده میکنن اگر یه بار بدخلقی کنه شاید دیگه نیان