2777
2789
عنوان

همش مهمون دارم 🫠🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 56 پست
یه آبجیم اصلا کمک نمیده حتی من غذا درست میکنم یه لیوانم نمیشوره مثل هتل غذا میخورن میرن بیرون باز دو ...

عی وااای 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه ب همین خواهرت که زنگ زد بگو عه خونه نیستیم. ادرس ی هتل میفرستم قیمتاش خوبه خوش بگذره خدافظ

یا امام رضا چه فکرای ب ذهنم میرسه😄😄

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خودشون میگن خونتون مثل هتل شده انقد رفت و امد زیاده سر درش بزنین هتل رستوران بعدم هرهر میخندن 🫥🫡

عی بابا. ایندفعه زنگ زدن بگو هتل رستوران تا اطلاع ثانوی تعطیله  برید ی هتل دیگه بعد بخند. بگو اره خونه نیستیم. فعلا خدا فظ

جالبیش اینجاست عید خونمون و دزد زده و تو اوج بحران مالی ایم 🥲

اخی ان شالله ب حق امام رضا  خدا چند برابرشو بهتون برگردونه 

همشونم سه چار تا بچه دارن

دیگه وقتی خودشون درک نمیکنن غیر مستقیمم متوجه پمیشن 

شوخی شوخی حرفتو بزن دیگه چاره چیه 

سر خودتو شلوغ کن مثلا کلاس ثبت نام کن سر کار برو باشگاه برو و...و جلوشون هی بگو خیلی سرم شلوغه وقت ندارم...اگه خواستن بیان خونتون بگو شرمنده نمیتونم خوب مهمونداری کنم و سرم شلوغه بیشتر وقت ها خونه نیستم...و آدرس یه هتل ارزون بهشون بده..و به نظرم بهترین راه اینه که شفاف ولی با احترام حس واقعیتو بگی