2777
2789

خواهش میکنم اگر این تجربه رو داشتید بهم از چالش هاش بگید آیا ممکن هست با این شرایط موفق شد من امسال برای دومین بار میخوام دوباره کنکور بدم و برم دانشگاه یه رشته پیراپزشکی بخونم چطور همزمان از پسش بر بیام ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دانشگاه بزن شیمی محض همزمان دوتاشوبخون فقط بدیش اینه کنکورت باامتحاناتت ممکنه تداخل ایجادکنه

نه اون وقت اگر قبول نشم خیلی بد میشه چون میتونم پیراپزشکی رو بیارم سال قبل با اینکه شیمی میکردم اصلا نزدم 

من تجربی ام میخوام برم دانشگاه یه رشته پیراپزشکی بخونم میشه از تجربتون برام بگید 🙏

رشته دانشگاه منظورم بود

اگه درساتون خیلی سنکین نباشه و بتونید بعد از دانشکاه هر روز مینگین ۵ ساعت بخونید روزای تعطیل هم ۹ میتنکین

قطعا رتبه خیلی خوبی میارید

پایه تون قوی باشه پزشکی دندان دارو هم میارید با این شرایط