2777
2789

سلام 

من دیپلم تجربی دارم ،دارم تحقیق می کنم برای رشته گرافیک دانشگاه لطفا پاسخ بدین متشکرم❤️❤️

اول بگید دانشجوی ورودی چه سالی بودین ؟

و می خواستم بدونم رشته گرافیک چقدر نقاشی داره ؟

چقدر با نرم افزار های مختلف کار می کنید ؟

و اینکه استاد ها از پایه درس میدن یا فرض رو میذارن که دانشجو بلده مخصوصا طراحی دستی و نقاشی رو ؟

هزینه وسایل چقدر در میاد ؟

مثلا ماه یا ترم میانگین چقدر هزینه می کردید ؟

میشه در کنار دانشگاه کار هم کرد ؟ 

یعنی تایمش رو داریم ؟ مثلا کار های فریلنسری

راجب ژوژمان ها هم توضیح میدید ؟ به چه صورته ؟

بعد شما دیگه امتحان کتبی نداشتید برای درس های ژوژمان دار ؟

فعلا همین سوالا رو دارم ....

من

۹۸

ترمای اول باید پرسپکتیو و اشیا رو خوب کشیدنشونو بلد باشی

تصویرسازی باید بکنی که همون نقاشی کردنه...

نرم افزار بهت یاد میدن ولی نه اونقدر تخصصی باید خودت یاد بگیری هر چقدر بالاتر بری متوجه میشی کارکردن با کدوم نرم افزار برات راحت تره...

هزینه هام بله یکم بالاعه بستگی به استاد داره که چقد باهاتون راه بیاد

باید یه پیش زمینه درباره طراحی داشته باشی.اینحوری بهتره وگرنه استاد چیز خاصی بهت یاد نمیده

ژوژمانم کاراتونو باید چاپ کنید بازم بستگی به استاد داره نوع ارائه هم چاپ هم رو تخته هوشمند...کاراتونو یا رو دیوار میچسبونین یا یه جا میچینین

بعضی درسای مثلا ۳واحد ۲واحد عملی یه واحدم تئوری...

ولی در کل بیشتر کارا عملین تا تئوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من۹۸ترمای اول باید پرسپکتیو و اشیا رو خوب کشیدنشونو بلد باشیتصویرسازی باید بکنی که همون نقاشی کردنه. ...

خیلی ممنونم 

من چون دیپلم تجربی دارم باید برم غیر انتفاعی بدون کنکور بخونم .یعنی کنکور هنر ندادم کلا و دستی توی طراحی مثل همین پرسپکتیو و ...و نقاشی ندارم به نظرتون ممکنه به مشکل بخورم ؟ اگه سخت تلاش کنم چی ؟

واقعا خیلی به گرافیک علاقه دارم 🥲

خیلی زیاده حرف دربارش کاش میشد ویس داد🤣

🤣

خیلی ممنون واقعا دقیق و جامع توضیح دادین ❤️

فقط در مورد هزینه هم بیشتر توضیح میدید ؟مثلا شما هر ماه یا هر ترم میانگین چقدر خرج وسایل می‌کردید؟ 

خیلی ممنونم من چون دیپلم تجربی دارم باید برم غیر انتفاعی بدون کنکور بخونم .یعنی کنکور هنر ندادم کلا ...

ادم تلاش کنه که به همه چی میرسه عزیزم...میتونی این بین یکم کلاس طراحی بره دستت راه بیوفته...قبلش حتما فکر کن رشته گرافیک خیلییی خلاقیت میخواد.اگه صبر حوصله نباشه خلاقیت نباشه بیشتر اذیتت میکنه...اگه که نه به هنر علاقه داری بهترین انتخابه

🤣خیلی ممنون واقعا دقیق و جامع توضیح دادین ❤️فقط در مورد هزینه هم بیشتر توضیح میدید ؟مثلا شما هر ماه ...

خواهش میکنم گلم.من آزاد خوندم.ورودی من هر ترم بالا ۳تومن دیگ نبود...دیگ اخرای ترم چون درسا سنگین تر واحدا بیشتر تا ۴ ۵میرفت.وسایلام رنگا الان گرون تر شدن شما به رنگ نیاز داری...به مقوا با گرم بالا خیلی جاها نیاز داری که تنهایی گرون نیستا ولی انقد خراب کاری میکنی تا مجبور شی هی بخری🤣🤣دوربین دانشگاه ما اجباااار نبود...ولی خب اگه داشته باشی بهتره چون مبحث عکاسیم دارین..‌قیمت رنگ و مقوا و یسری خورده ریزای این مدلی چون متغیره نمیتونم دقیق بهت بگم راستش😢⁦❤️⁩

ادم تلاش کنه که به همه چی میرسه عزیزم...میتونی این بین یکم کلاس طراحی بره دستت راه بیوفته...قبلش حتم ...

بله درسته 

اتفاقا الآن داشتم فکر میکردم برم یکم طراحی آموزش ببینم که خیلی صفر نباشم ممنون بابت پیشنهادتون 👌👌😍

صبر و حوصله بالایی دارم و خلاقیتم بد نیست (با تمرین بیشترش می کنم )و مهمتر از همه علاقه هم دارم و به مباحث دیزاین و طراحی هم علاقه دارم البته بیشتر با برنامه های ادوبی ولی خب طراحی به صورت دستی هم اوکیه ولی تا حالا به صورت حرفه ای امتحان نکردم🥲 ولی میدونم استعدادشو دارم و امیدوارم از پسش بر میام  

خواهش میکنم گلم.من آزاد خوندم.ورودی من هر ترم بالا ۳تومن دیگ نبود...دیگ اخرای ترم چون درسا سنگین تر ...

خیلی ممنونم ❤️

من با شهریه دانشگاه به تنهایی مشکلی ندارم ولی آنقدر میگن که خرج رشته های هنری زیاده که یکم ترسیدم 🥲گفتم یه تحقیقی داشته باشم .قیمت وسایل رو سرچ می کنم تو دیجی.کالا ببینم چطوره 

بازم خیلی ممنونم ❤️ 

معلومه شماهم خیلی گرافیک دوست دارین که اینقدر دقیق بهم راهنمایی کردین❤️ امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین 🥰❤️

خیلی ممنونم ❤️من با شهریه دانشگاه به تنهایی مشکلی ندارم ولی آنقدر میگن که خرج رشته های هنری زیاده که ...

خواهش میکنم قشنگم.بالا که هست ولی خب خیلیییی ربط داره به استاد.خیلی از استادا راه میان.قربونت برم من فارغ تحصیل شدم تو این رشته😍⁦❤️⁩

خواهش میکنم قشنگم.بالا که هست ولی خب خیلیییی ربط داره به استاد.خیلی از استادا راه میان.قربونت برم من ...

امیدوارم اگر رفتم با ماهم راه بیان🥲😅

چه عالی 😍😍

موفق باشین ❤️ 

بله درسته اتفاقا الآن داشتم فکر میکردم برم یکم طراحی آموزش ببینم که خیلی صفر نباشم ممنون بابت پیشنها ...

عالی شد...حتما برو اگه نظر منو میخوای حتما فتوشاپ یا ایلیستریتور و یاد بگیر حالا چه از پیجای مجازی چه بیرون

عالی شد...حتما برو اگه نظر منو میخوای حتما فتوشاپ یا ایلیستریتور و یاد بگیر حالا چه از پیجای مجازی چ ...

بله اتفاقا دوره فتوشاپ مقدماتی رفتم جهاد دانشگاهی و مدرک هم گرفتم اگه بشه فتوشاپ پیشرفته هم میرم 

خیلی به طراحی با نرم افزار ها علاقه دارم ولی بیشتر نگرانیم بابت طراحی با دستِ 🥲 

بازم به نظرم مثلا طراحی لوگو رو با دست می تونم از پسش بربیام ولی مثلا بگن پرسپکتیو بکش اینو هیچ سر رشته ای توش ندارم 🥲🥲🥲

راستی من داشتم برنامه کلاس های دانشگاه مد نظرم رو میدیدم یه درس داشت به اسم( هنرهای تجسمی ) دقیقا چیکار می کنن توی این رشته ؟🥲