2777
2789
عنوان

چند سالگی بچه دوم رو آوردید خانما 🤗😁

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست داشتم ولی خدا بهم هیچ وقت ۲ قلو نداد 🤪🤪تا ۱ سالگی بزرگ کردنشان خیلی سخت هست ولی بعدش با ...

نه عزیزم کلا سخته دوقلو حالا تو هر رده سنی

من الان پسرم ۵سالشه هرچی بزرگتر شد شیطونتر شده بچه بزرگ میشه شیطنت و دردسرشم بیشتر میشه

حالت تهوع خیلی کم دارم بی حالی و کمر درد ضربان قلب یکی هم ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ بودان تی گفته ۷۰ درصد پسرن

مراقب خودتون باشید عزیزم 

کار سنگین انجام نده ..... حتی اگر حالت خیلی خوب هست بازم بارداری..... به حرف هیچ کس گوش نکن 

کسانی که می گن ماهم حامله بودیم  جارو می کردیم.... توی حیاط با دست لباس می شستیم 

حتما استراحت داشته باشید 

سردیجات مث چی میتونی بگی حالت تهوع چی کیاداری ورم کردی

نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم باید سرد تو یخچال باشه تا بتونم بخورم.در ضمن دو تا بچه دیگم که حالت تهوع خیلی شدید بود یکی دحتره یکیپسر

نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم ...

حسم میگه دخترته دلم میگه پسر😁😁نمیدونم چراحسم به ته دلم زورمیگه دختر💙سونوچیزی بت نگفته

نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم ...

عزیزم شما هم دختر داشتی هم پسر میشه بپرسم سر دخترت ویارت  چی بود سمت  شیرینی ها یا ترشی ها ؟؟؟؟

و سر پسرت ویارت بیشتر چی بود؟؟