راز_مامانیییی مدیر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1553 عنوان چند سالگی بچه دوم رو آوردید خانما 🤗😁 | مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 45 پست ۲۶ سالمه حقیقتا خودم یه دختر ۳ سالمه دارم دومی و سومی رو باردارم ولی چون دو قلو ان یکم میترسم ولی خودم و شوهرم عاشق بچه ایم 😁😅 1403/06/10 | 16:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویدره عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2358 دوقلو دختر واقعا شیرینه خیلی دوست داشتم ولی خدا بهم هیچ وقت ۲ قلو نداد 🤪🤪تا ۱ سالگی بزرگ کردنشان خیلی سخت هست ولی بعدش با هم بزرگ می شن...... بازی می کنند.... می رن مدرسه
راز_مامانیییی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1553 علائم بگوتابت بگم چطوری چیامیخوری توضیح بده حالت تهوع خیلی کم دارم بی حالی و کمر درد ضربان قلب یکی هم ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ بودان تی گفته ۷۰ درصد پسرن
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 من درونم داغه به سردیجات علاقه دارم جنسیت چیه سردیجات مث چی میتونی بگی حالت تهوع چی کیاداری ورم کردی
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 حالت تهوع خیلی کم دارم بی حالی و کمر درد ضربان قلب یکی هم ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ بودان تی گفته ۷۰ درصد پسرن پسرعزیزم مبارک باش بسلامتی بارتوزمین بزاری💙
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 حالت تهوع خیلی کم دارم بی حالی و کمر درد ضربان قلب یکی هم ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ بودان تی گفته ۷۰ درصد پسرن فقط چیادوست داری پاهات چی گرم یاسرد
___آنشرلی____ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5808 خیلی دوست داشتم ولی خدا بهم هیچ وقت ۲ قلو نداد 🤪🤪تا ۱ سالگی بزرگ کردنشان خیلی سخت هست ولی بعدش با ... نه عزیزم کلا سخته دوقلو حالا تو هر رده سنیمن الان پسرم ۵سالشه هرچی بزرگتر شد شیطونتر شده بچه بزرگ میشه شیطنت و دردسرشم بیشتر میشه
ویدره عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2358 حالت تهوع خیلی کم دارم بی حالی و کمر درد ضربان قلب یکی هم ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ بودان تی گفته ۷۰ درصد پسرن مراقب خودتون باشید عزیزم کار سنگین انجام نده ..... حتی اگر حالت خیلی خوب هست بازم بارداری..... به حرف هیچ کس گوش نکن کسانی که می گن ماهم حامله بودیم جارو می کردیم.... توی حیاط با دست لباس می شستیم حتما استراحت داشته باشید
راز_مامانیییی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1553 فقط چیادوست داری پاهات چی گرم یاسرد همچیگاهی اوقات سرد گاهی اوقات گرم
آبدیده عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8475 سردیجات مث چی میتونی بگی حالت تهوع چی کیاداری ورم کردی نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم باید سرد تو یخچال باشه تا بتونم بخورم.در ضمن دو تا بچه دیگم که حالت تهوع خیلی شدید بود یکی دحتره یکیپسر
ویدره عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2358 نه عزیزم کلا سخته دوقلو حالا تو هر رده سنیمن الان پسرم ۵سالشه هرچی بزرگتر شد شیطونتر شده بچه بزرگ می ... خدا حفظتون کنه عزیزم 🙏🙏🌹🌹🌹
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم ... حسم میگه دخترته دلم میگه پسر😁😁نمیدونم چراحسم به ته دلم زورمیگه دختر💙سونوچیزی بت نگفته
آبدیده عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8475 حسم میگه دخترته دلم میگه پسر😁😁نمیدونم چراحسم به ته دلم زورمیگه دختر💙سونوچیزی بت نگفته انشالله حست درست باشه البته که اول سالم باشه.نه تو این هفته میرم ان تی
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 انشالله حست درست باشه البته که اول سالم باشه.نه تو این هفته میرم ان تی انشالاهرچی میخای باشه سالم باشه بسلامتی بارتوزمین بزاری😘
ویدره عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2358 نه اصلا ورم نکردم نسبت به دوتا بچه اولم حالت تهوع کمتره .مثدوغ سرد .اب سرد بستنی غذاهای سرد میوه هم ... عزیزم شما هم دختر داشتی هم پسر میشه بپرسم سر دخترت ویارت چی بود سمت شیرینی ها یا ترشی ها ؟؟؟؟و سر پسرت ویارت بیشتر چی بود؟؟
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 عزیزم شما هم دختر داشتی هم پسر میشه بپرسم سر دخترت ویارت چی بود سمت شیرینی ها یا ترشی ها ؟؟؟؟و سر ... بگوعلائمتوعزیزاگه میخای