2777
2789

تو اینستا یه پست دیدم میگ شما دخترا هواستون باشه با کی میرید سر قرار و عمر  و جوونی شما مهمتر با اهمیت ترع

...

چون اون مرده تو هر سنی میتونه ازدواج کنه اما شما ن ...

خب منی ک با ۲۴ سال سن یه رابطه اشتباه داشتم ک ب نامزدی هم ختم شده بود و اون خانواده بازیگرای خوبی بودن گناه من چیه ؟

نزاشت برم دانشگاه نزاشت کار کنم منو با وعده های الکی خامم کرد...

چرا نباید  طعم خوشبختیو بچشم ؟

خب الان دلم ازدواج نمیخاد روحم قلبم شکسته...

کو پسر خوب کو خانواده خوب ک من باهاش ازدواج کنم؟؟

پس این امار طلاق از کجا میاد‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چرت و پرتایی که میگن رو ول کنه

خدا بخواد تو ۴۰ سالگی یه ازدواجی میکنی همه انگشت به دهن بمونن

اون بالایی باید برای آدم بخواد 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

هیچ مردی ارزش اینو نداره کار و تحصیل و پیشرفتت فدای اون کنی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بستگی به فرهنگ شهرتون داره تهران سن ازدواج ۳۰ تا ۴۵ عه تازه دخترا تو این سنه ک متاهل میشن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

پاک کن این اینستایه کسشرو چجوری تحمل خوندن و دیدن همچین پستای چرتی و دارید؟!من خودم اعصابم سر اینچیزا خورد شد تقریبا یکساله اینستارو پاکیدم انقد راحت شدم که نگو😊🤌

دختری که قوی و مستقله و خوشگل و ورزشکاره ، تو هر رنج سنّی ای که باشه خواهان داره.هستن خانمایی که 40 سالشونه و پسرای 25 ساله دنبالشونن.

اصلاً با این حرفا خودت رو نباز..

مهم تمرکزت روی پیشرفته.♥️

سخت نگیر به خودت تو الان به ترمیم روحیت نیاز داریتازه از یه رابطه عاطفی خارج شدی نیاز نیست فورا وارد یه رابطه دیگه بشی چون این طوری هم به خودت ضربه میزنی هم به پارتنر جدیدت بعدشم قرار نیست هر چی تو اینستا میگن درست باشه پس این همه دختر حتی چهل ساله که ازدواج میکنن چیه

این چرت و پرتایی که میگن رو ول کنهخدا بخواد تو ۴۰ سالگی یه ازدواجی میکنی همه انگشت به دهن بمونناون ب ...

من پیگیر شوهر کردن نیستم اما خب اینم جزوی از زندگیه اگ ادم ازدواج نکنه اونم با کسی ک دلش میخاد و اون ادم مناسبی باشه واقعا میشکنه‌...