2777
2789
عنوان

كمك فورى اسم دختر ميخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیسا هیچ معنای خاصی نداره. تو منابع فارسی گفته‌اند ریشه‌اش عبری است و یعنی مانند ماه و فلان. من عبری که بلد نیستم اما اگر به انگلیسی و فرانسه و زبان‌های دیگه سرچ کنید هیچی پیدا نمی‌کنید. به این منابع اینترنتی برای معنای اسامی هیچ‌وقت اعتماد نکنید و به فرهنگ‌های معتبر فارسی و دایرةالمعارف‌ها رجوع کنید چون روی نت اکثراً من‌درآوردی می‌نویسن. مدیسا من رو یاد مدوسا یا مدوزا می‌اندازه، یک زن در اساطیر یونان که موهاش مار بود !

اگر می‌خوایم اسم بذاریم به معنی مانند ماه و ماه‌رو و اینا :

مهسا

مهسان

مهرو

مهتا

مهسیما

مهدیس

مهدخت

مهناز

آیدا (ترکی)

آیناز (ترکی)

اسامی فارسی و ترکی آذری به این قشنگی. چرا یک اسم بی‌ریشه انتخاب کنیم وقتی تو فارسی این اسامی زیبا رو داریم

😂😂😂موقع اسم گذاشتن باید انواع روشهای تلفظ و انواع روش های مسخره کردن رو مد نظر گرفت. تو مدارس پرا ...

خدارو شکر اونقدر اسم دخترمو دوست دارم که واسم مهم نیست دیگران بخوان چطوری تلفظش کنن چون حتی ملیسا هم تلفظ بشه باز هم شیک و قشنگه.چقدر خوبه یکم واسه سلیقه هم احترام بزاریم

بنظر من جانان فوق العاده است ، با ميم يكم مشكله پيدا كردنش ولي مهرسا و مهرانا هم قشنگن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مریم 

مهستی 

ماه سیما یا مه سیما 

مهگل 

مه رخ

مه یاس

مهدیس

و 

و 

و

این اسامی ایرانین و میشه گفت مانوسن و از لطافت برخوردارن 

اگه واقعا کسی دنبال اسامی ایرانیه اصیله 

مه آفرید و مه دخت اسامی اصیلن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بنظرتون اسم مانيسا رو ميشه مسخره كرد؟

تا جایی ک تو ذهنم مرور کردم نه. قشنگه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تازه ف تو ایرانی اصیل پ تلفظ میشه 

زرتشتیای قدیم پ تلفظ میکرد مثل فریماه و پریماه 

به فرشته میگن پرشته 

گفتم خواستید اسمانتخاب کنید و میگید ایرانی خالص باشه فقط این نکته رو بدونید

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
تازه ف تو ایرانی اصیل پ تلفظ میشه  زرتشتیای قدیم پ تلفظ میکرد مثل فریماه و پریماه  به فر ...

ممنون از توضيحات كاملت مامان جون

اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
مدیسا هیچ معنای خاصی نداره. تو منابع فارسی گفته‌اند ریشه‌اش عبری است و یعنی مانند ماه و فلان. من عبر ...

نمیدونم چرا بعضی دوستان واقعا اینقدر زشت تو سلیقه دیگران دخالت میکنن من دوست داشتم اسم دخترمو عبری بزارم شما نزار گلم حرسم نخور.سلیقه من هیچکدوم از اسامی که گفتی نیست😂