2777
2789
عنوان

كمك فورى اسم دختر ميخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما عزیزم موقع لوس بازی لام رو دال تلفظ میکنید 😕

خوده اسم ملیسا لوس بازیه ملیکا هس😆😆😆😆😆😆

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
والا نمیدونم  بگم نمیخندین؟😆😆😆 اسم دی جی مورد علاقم که اهنگای باحال میسازه moha هست زیرشم ...

🌹🌹🌹🌹

اسم جالبیه اما معنی دار باشه قشنگتره 

انشالله ک فرزند اینده تون هر چه زود تر قدم ب این جامعه بگذاره

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
🌹🌹🌹🌹 اسم جالبیه اما معنی دار باشه قشنگتره  انشالله ک فرزند اینده تون هر چه زود تر قدم ب ا ...

اهوم نقشه کشیدم متولد 

متولد خرداد سال 1404 باشه😀

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
مانلی هم اسم قشنگیه

آره خيلى ولى همسرم ميگه فردا فاميلاشون سختشونه يه يجور ديگه صداش ميزنن

اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
شما عزیزم موقع لوس بازی لام رو دال تلفظ میکنید 😕

😂😂😂موقع اسم گذاشتن باید انواع روشهای تلفظ و انواع روش های مسخره کردن رو مد نظر گرفت. تو مدارس پراز بچه شیطونه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
😂😂😂موقع اسم گذاشتن باید انواع روشهای تلفظ و انواع روش های مسخره کردن رو مد نظر گرفت. تو مدارس پرا ...

دقيقا

اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست