2777
2789
عنوان

خانوما میشه منو راهنمایی کنید

91 بازدید | 22 پست

با ی پسره ۱ سال مجازی صحبت می‌کردم و ازش الان مدتیه جدا شدم

هفته سوم آشنایی میخواستم ارتباطم رو باهاش قطع کنم هی بهم احساس گناه منتقل کرد بهم گفت نامرد و هرچی دوست داشت گفت تهش مجبورم کرد بمونم 

ماه دوم دوباره میخواستم جدا شم هی اذیت کرد نذاشت خیلی اذیتم میکرد یکاری میکرد از خودم متنفر شم و چون واقعا آدم پخته ای نبودم خیال میکردم من گناهکارم

الان ۱ ساله فک کنم ۵ ۶ باری شده ک گفتم جدا شیم نذاشته بوده

دیگه آخرین بار جدا شدم الان همش با گوشی های مختلف چکم میکنه پیام میده خانوما دارم روانی میشم دیروز نزدیک بود خودمو بکشم یعنی دو تا قرص انداختم بالا یهو پشیمون شدم همونارم بالا آوردم 

میاد مینویسه میشه التماست کنم بمونی؟ میاد مینویسه بدون تو زندگی برام معنا نداره الان میرم خودمو میکشم

ازم خیلی اطلاعات داره حتی میترسم بیچارم کنه سر ی ندونم کاری من یسری اطلاعات ازم بدست آورد بلد نبودم

کلا آنلاین میمونه که اذیتم کنه هی پیام میده 

چیکار کنم یعنی بخاطر ی اشتباه یا باید بمیرم یا تا ابد با اون باشم؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ فرهنگی به همدیگه نمیایم خانواده هامون به همدیگه نمیخورن

از نظر آداب و رسوم متفاوتیم

اقتصادی متفاوتیم خیلیییی متفاوت

کار نداره خونه و ماشین نداره اصلا هیچی ب هیچی یعنی آینده ای نداره با من

جفتمون مینوریم و حتی اگه ازدواج هم کنیم بچه دار نمیتونیم بشیم😐واقعا اصرارش رو نمیفهمم 

فقط میدونم دوست دارم بمیرم تو ی شرایطی گیر کروم ک خیلی تنهام خیلییی تنهام

چ اطلاعاتی؟عکس جنسی اینا؟

نه خواهر من اینقد خر نیستم ک عکس جنسی بدم مثلا بخاطر اینکه میگفت میخوام کمک کنم انتخاب واحد کنی مشخصات کاربریم رو بدست‌آورد و خیلی چیزای دیگه ک تو سایت بود

دروغ ميگه ، به اين فك كن كه به ١٠٠ نفر ديگه هم همينارو گفته ميخواد گولت بزنه بهترين راه اينه ديليت اكانت كني و با يه خط جديد زندگيرو اغاز كني ، من يه دوست مجازي داشتم هي ميومد ميگفت اره اكسم فلان هر شب چصناله ميكرد و برا هر مسئله اي تيغ ورميداشت خودكشي ميكرد برا جلب توجه ، ( قطعا اينجور ادم مشكل دارن ) بعد همين ادم هر روز ميومد ميگفت با يكي كات كردم رو يكي كراش زدم🤣🤣🤣🤣

نه خواهر من اینقد خر نیستم ک عکس جنسی بدم مثلا بخاطر اینکه میگفت میخوام کمک کنم انتخاب واحد کنی مشخص ...

جسارت نکردم جانم

ن بابا اونا چ مهمن کد ملیتو شماره دانشجویی تو نهایت میدونه

ضعف نشون نده بذار بره

چندسالشه؟

شاید دیده وضع مالی شما خوبه میخاد خودشو بندازه بهتون 

دروغ ميگه ، به اين فك كن كه به ١٠٠ نفر ديگه هم همينارو گفته ميخواد گولت بزنه بهترين راه اينه ديليت ا ...

من چند وقت پیش سر همین قضیه تاپیک زدم اینقد نینی سایتی ها بهم فحش دادن ک میخوام ازش جدا شم فقط نشستم گریه میکردم ی زن پیر سلیطه هم باعث شد تاپیکم بترکه

همشون یجوری رفتار میکردن انگار ما با هرکی دوست شدیم باید ازدواج کنیم

جسارت نکردم جانمن بابا اونا چ مهمن کد ملیتو شماره دانشجویی تو نهایت میدونهضعف نشون نده بذار برهچندسا ...

اره ما خیلی پولدار تر از اونیم اون ۲۸ سالشه 

واقعا با اعصاب و روانم بازی میکنه چسناله میکنه دارم میترکم دیروز هرچی میگفتم یا میری یا بلایی سر خودم میارم گوش نکرد جنون بهم دست داد قرص برداشتم خدا منو ببخشه

من چند وقت پیش سر همین قضیه تاپیک زدم اینقد نینی سایتی ها بهم فحش دادن ک میخوام ازش جدا شم فقط نشستم ...

ولش كن تو الان كار درستو كردي ، اكانتي هم كه باهاش چت ميكردي پاك كن خطتتم عوض كن ، درگير درس شو ، باشگاه برو تا حالت خوب بشه ، و اينا همشون ترفنده 

اره ما خیلی پولدار تر از اونیم اون ۲۸ سالشه واقعا با اعصاب و روانم بازی میکنه چسناله میکنه دارم میتر ...

وقت ازدواجشه تقریبا و تور پهن کرده

بگو اگ ی بار دیگ مزاحمم بشی شکایت میکنم ازت

یا هم کلا شمارتو عوض کن

هیچکاری نمیتونه بکنه ترس نشون نده

وقت ازدواجشه تقریبا و تور پهن کردهبگو اگ ی بار دیگ مزاحمم بشی شکایت میکنم ازتیا هم کلا شمارتو عوض کن ...

😭خیلی حال روحیم ب فنا رفته خواهر حتی حال ندارم موهامو شونه کنم تعطیلاتم نابود شد هرشب تا صبح بیدار می‌نشستم گریه میکردم ازش متنفرم