2777
2789
عنوان

پول تو جیبی نوجوان

1164 بازدید | 41 پست

سلام

به نظرتون پول تو جیبی پسر  نوجوان ۱۴ ۱۵ساله جقدر باید باشه 

و شامل چه خرج هایی؟

با توجه به اینکه با سرویس مدرسه میره  پوشاک و لوازم تحریر  حتی تنقلات هم خانواده در حد لزوم میخرن

یک و نیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعذ قراره خرج چی کنه اینهمه پول رو حالا حتی ۵۰۰ هزار تومن رو؟!

دیگه اینو شما باید نظارت کنید 

یک و نیم زیاد نیست به نظرم 

بخصوص اگر تهران هستید 

الان یه بستنی سی چهل تومنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دیگه اینو شما باید نظارت کنید یک و نیم زیاد نیست به نظرم بخصوص اگر تهران هستید الان یه بستنی سی چهل ...

گفتم تنقلات به طور معمول خرید میشع خونه هست

حالا اضافه تر اگر خواسته باشه جیزی بخره

شما میکی ۱ونیم خوب واسه خرج چی ؟ اینقدر نیاز داره

گفتم تنقلات به طور معمول خرید میشع خونه هستحالا اضافه تر اگر خواسته باشه جیزی بخرهشما میکی ۱ونیم خوب ...

هر مبلغی که خودت صلاح میدونی بده عزیزم 

دقیقا یه چیزی میگن ولی حتی طرف نمیگه اینهمه پول رو نوجوان چرا نیاز داره خرج چی داره ؟

ما هم نوجوان داریم همسن پسر شما 

و هر ماه یک؛ یک و نیم بهشون میدن

هرروز با دوستاشون میرن بازی کنن یا میرن کتابخونه و...با این پول خوراکی میخرن یا گاهی اوقات عینک آفتابی ای ساعتی چیزی 

یک و نیم مبلغ تعجب آوری نیست توی این شرایط اقتصادی

شما براساس وسع مالی؛عقاید و شرایط خودتون هر مبلغی که بنظرتون لازمه بدید 

دقیقا یه چیزی میگن ولی حتی طرف نمیگه اینهمه پول رو نوجوان چرا نیاز داره خرج چی داره ؟

خب شاید وسعشون میرسه 

به نظرم اگه بچه پس انداز بلده و خانواده وسعشون میرسه اشکالی نداره

به نظرم هفته ای ۲۰۰ خوبهاگه همه چیزشو خانواده میخرن

پسر من ولخرج هست خرید علکی زیاد داره

میخوام یه جوری یاد بگیره مدیریت کنه خرج هاش  رو

و ارزش پول رو بدونه

گیج شدم ۲۰۰ زیاد نیست درسته اما اخه خرجی هم نداره 

خب شاید وسعشون میرسه به نظرم اگه بچه پس انداز بلده و خانواده وسعشون میرسه اشکالی نداره

من الان سرکار میرم و تقریبا بیشترش پس انداز میشه البته که واسه آینده بچه هام البته زیاد نیست حقوقم 

ولی  مشکل اینه که پسر من ارزش پول رو نمیدونه راحت۱۰۰ تومن واسع یه جیز بیخود میده میکه حالا ۱۰۰ تومن پوله؟!!

خوب این درست نیست ارع من وسعم میرسه بدم ولی باعث میشه مدیریت پول و ارزش پول رو نفهمه