2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23815 بازدید | 435 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیشو ببینید خیلی وضعشون خرابه فتنه گر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دارم میگم کارا خونش خودمون میکنیم اشپزی حتی برادرم میگه دستتون درد نکنه زحمت میکشید خانمم قدر نمیدون ...

اشتباه میکنین توکارهای خونه کسی مداخله میکنین شما ضرر نرسونین به خیر شما امیدی نیست....برین بجای دوهفته دوسه روز بمونین لازمم نیست توی کابیت هارو تمیز کنین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من حتی شوهرمم تو کابینت و یخچال بگرده بدم میاد

اخ منم 

اعصابم خورد میشه😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من برم سجده شکر به جا بیارم که حتی یه دونه از این خواهرشوهرا ندارم. 

مادرشوهرمم هروقت دعوت کنیم میاد.  اونم میره میشینه یه گوشه تا وقتی برن. 

نهایتش بیاد اشپزخونه یه نگاه به غذا کنه و بگه اوووو زیاد گذاشتی،  مگه چقدر غذا میخوریم؟؟؟ 

استارتر واقعا تفاوت فرهنگی دارید و برای عروس تون ارزوی صبر میکنم.  و برای برادرتون هوشیاری و مدیریت از خدا میخوام که بلد باشه پشت خانومش باشه و از حرفای شما تاثیر نپذیره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برادرشما قبول میکنه خانواده خانمش بیان ۲۰روز بمونن خونشون و تازه خونه برادرشما رم مسخره کنن و کلا مز ...

اره برادرم خوشش میاد هیچ مشکلی با مهمون نداره 

کلا ما تو روستا درامون بازه 

زنش ادعا داره من شهریم فرهنگمون نیس .

تهران هتل هم داره

😂😂😂😂😂😂😂🫠🫠🫠🫠🫠

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره برادرم خوشش میاد هیچ مشکلی با مهمون نداره کلا ما تو روستا درامون بازه زنش ادعا داره من شهریم فره ...

اگه خانوادش مدام تو کارهای برادرت دخالت کنن و مسخرش کنن چی؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اره برادرم خوشش میاد هیچ مشکلی با مهمون نداره کلا ما تو روستا درامون بازه زنش ادعا داره من شهریم فره ...

مادرشوهر من هم روستاییه ولی تا حالا سر کابینتام نیومده تو اتاق خواب هام نیومده. خونواده شما بی فرهنگه نسبت نده به فرهنگ روستا برید رو اخلاق و فرهنگتون یکم کار کنید

تاپیک قبلیشو ببینید خیلی وضعشون خرابه فتنه گر

خدایا صبر بده به اون عروس. 😭😭😭🙂

خواهر شوهر من دوماه بعد عروسیمون اومد دوماه موند ازش پذیرایی کردم نداشتم حتی ی طرف بشوره 

صدای اطرافیان در اومده بود حتی.اما برا من مهم نبود.

خودش خجالتش میومد..

الان دیگه نمیاد بیاد هم ی هفته میمونه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
پس چطور مادرزنش اومد یه ماه یه ماه موند زنش که حامله بود کاراش کنه میگف حالم از بو غذا بهم میخوره ما ...

مادرش مثل شما فضولی نمیکنه بینشون دعوا راه نمیندازه شما هم درست برخورد کنید مقصر اصلی دعوا خود شمایید